reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Dobrze pamiętam, że też miałaś biochemiczną we wrześniu? Czy coś pokręciłam?
Niestety 😣 wtedy pisałyśmy i obydwie zawiesiłyśmy aktywność na kreskach, dlatego też cieszę się, że wróciłaś ❤️

Dosłownie dzisiaj mi terapeutka powiedziała że to dość typowe że się chce wejść do piwnicy i wyjść dopiero w ciąży. I trochę mnie zszokowało że dużo ludzi tak ma. Ale chyba tak ma.
Prędzej czy później każda strączka tak ma, na początku jest tak wielka nadzieja i marzenia a potem zderzenie z rzeczywistością 😵‍💫

Niestety 😣 wtedy pisałyśmy i obydwie zawiesiłyśmy aktywność na kreskach, dlatego też cieszę się, że wróciłaś ❤️

Prędzej czy później każda strączka tak ma, na początku jest tak wielka nadzieja i marzenia a potem zderzenie z rzeczywistością 😵‍💫
Ja myślałam że jestem jakaś wyjątkowa, ale obiecałam jej że za namową męża przystroję dom bo próbujemy małych kroków żebym mentalnie wyszła z piwnicy. Więc uwaga ‼️ obwieszę cały dom światełkami

To ja Wam powiem, że dzisiaj mijałam pokój gdzie leżałam po porodzie z córką. I łazienkę do której chodziłam się myć. I z jednej strony wspomnienia a z drugiej odczułam to jak coś nieosiągalnego już dla mnie. Widzialam z 3 pary które wychodziły z noworodkiem. I jednego Pana który szedł z nosidełkiem po żonę i dziecko.
A czuje że braat męża w święta pochwali się trzecia ciążą (dwójką dzieci już jest) i nie wiem co ze sobą zrobię w te święta tym bardziej że spędzamy je w tym roku razem u teściow 😭😭😭

ja dziś rano wstałam i nie było okresu i już lekka nadzieja w głowie się pojawiła, że może jednak. Mimo że wczorajszy test był biały jak dupa pawiana 😂
Lecz los sprowadził mnie na ziemię i za kilka minut wszystko wróciło do normy, nigdy mój okres się nie spóźni nawet nie mogę sobie nadziei zrobić, czujecie to 🥲😃

reklama
Ja myślałam że jestem jakaś wyjątkowa, ale obiecałam jej że za namową męża przystroję dom bo próbujemy małych kroków żebym mentalnie wyszła z piwnicy. Więc uwaga ‼️ obwieszę cały dom światełkami
I to jest dobry plan, będę Cię pilnować! I bez zdjęcia oświetlonego, ozdobionego domu nie będzie się liczyć 😁
Jak terapia? Dobrze pamiętam, że dzisiaj miała wszystko Twojemu mężowi wytłumaczyć? Mam nadzieję, że wszystko dobrze 😊

To ja Wam powiem, że dzisiaj mijałam pokój gdzie leżałam po porodzie z córką. I łazienkę do której chodziłam się myć. I z jednej strony wspomnienia a z drugiej odczułam to jak coś nieosiągalnego już dla mnie. Widzialam z 3 pary które wychodziły z noworodkiem. I jednego Pana który szedł z nosidełkiem po żonę i dziecko.
A czuje że braat męża w święta pochwali się trzecia ciążą (dwójką dzieci już jest) i nie wiem co ze sobą zrobię w te święta tym bardziej że spędzamy je w tym roku razem u teściow 😭😭😭
Jak ja rozumiem, trzymaj się Słońce ❤️ ja bym dzisiaj jakiegoś noworodzia z oddziału porwała do domu i wyprzytulała i powąchała 🫣
ale się zrobiło smętnie..

@Cukierkowa26 ja nie lubię złudnej nadziei, mnie tak przeorały ostatnie dwa cykle cienie na kreskach jakieś plamienia niby implantacyjne w ostatnim.. wole, że jak małpa ma przyjść to niech przyjdzie konkretnie a nie życie się ze mną bawi 😅

Do góry