reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

ja dziś rano wstałam i nie było okresu i już lekka nadzieja w głowie się pojawiła, że może jednak. Mimo że wczorajszy test był biały jak dupa pawiana 😂
Lecz los sprowadził mnie na ziemię i za kilka minut wszystko wróciło do normy, nigdy mój okres się nie spóźni nawet nie mogę sobie nadziei zrobić, czujecie to 🥲😃
a to dziad! 🤭

reklama
I to jest dobry plan, będę Cię pilnować! I bez zdjęcia oświetlonego, ozdobionego domu nie będzie się liczyć 😁
Jak terapia? Dobrze pamiętam, że dzisiaj miała wszystko Twojemu mężowi wytłumaczyć? Mam nadzieję, że wszystko dobrze 😊

Jak ja rozumiem, trzymaj się Słońce ❤️ ja bym dzisiaj jakiegoś noworodzia z oddziału porwała do domu i wyprzytulała i powąchała 🫣
ale się zrobiło smętnie..

@Cukierkowa26 ja nie lubię złudnej nadziei, mnie tak przeorały ostatnie dwa cykle cienie na kreskach jakieś plamienia niby implantacyjne w ostatnim.. wole, że jak małpa ma przyjść to niech przyjdzie konkretnie a nie życie się ze mną bawi 😅

Weź dwa, bo też bym wyprzytulała 🙈🙈

Ktoś jeszcze? A potem uwaga TVN: położna pod osłoną nocy wyniosła wszystkie noworodki z oddziału 😅😅

Mycha ja nie wiem czy wiesz ale jesteś przede mną z testowaniem więc w Tobie mam nadzieję 😎
hahahaha 🤣 ale się uśmiałam! dobra dawaj dla mnie 2 od razu, płeć dowolna, będę kochać jak swoje 🤣

jak jutro będzie biało to po ptakach, bo to będzie już 10/11dpo, a patrząc na inne moje ciąże, to już było widać cienie

hahahaha 🤣 ale się uśmiałam! dobra dawaj dla mnie 2 od razu, płeć dowolna, będę kochać jak swoje 🤣

jak jutro będzie biało to po ptakach, bo to będzie już 10/11dpo, a patrząc na inne moje ciąże, to już było widać cienie
To ja mam propozycję, nie rób jutro testu. Nie stresuj ani siebie ani mnie 😂 ja w piątek mam 10dpo i planuję pierwszy test, zrobimy go razem 🤪😎

reklama
Jejku, ale ten listopad jest depresyjny :(
@callina ja się ostatnio dowiedziałam, że moja dobra koleżanka jest w ciąży z drugim dzieckiem, to już połowa. Mają nas niedługo odwiedzić i nie wiem jak to zniosę :( Jak ja jej pisałam o biochemie w maju, to ona mówiła, że zaczynają starania, więc zaszła w pierwszym cyklu tak samo jak z pierwszym dzieckiem...
Naprawdę chcę się cieszyć jej szczęściem, ale nic nie poradzę na to, że przepełnia mnie żal, że u nas znowu się nie udało.
@KiedyPytam faktycznie lipa z tymi pęcherzykami... Ale zastrzyk lepiej weź, żeby pękły a nie rosły w nieskończoność. No i tak czy siak trzymamy kciuki 🤞

Do góry