reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Ja też nigdy nie lubiłam kotów. Przy wprowadzeniu się do domu wzięliśmy rudzielca, po pół roku drugiego i przepadłam na maxa 😅 mamy 2 koty i psa i nam mało ale się powstrzymujemy 🤭

Ja kiedyś uwielbiałam święta i Wam zazdroszczę tej radości, u mnie po śmierci mamy już nie są takie same i co roku trochę się zmuszam, sama tego nie umiem wytłumaczyć sobie. Gdyby nie dzieciaki to chyba bym co roku jechała gdzieś na wakacje w tym czasie 🫣

My mamy jednego kota i jednego psa. Mogłabym mieć więcej kotów ale nie chcę męża denerwować 🤣🤣

Przykro mi z powodu straty Twojej mamy 🫂 Wiem, że Święta po stracie tak bliskiej osoby już nigdy nie będą takie same.

reklama
Dziewczyny, a jak robicie testy owulacyjne, to zawsze u Was jest tak, że jest pik i w ciągu tych 12-24h czujecie owulację? Czy np może być tak, że pik na teście pojawi się w dniu owulacji albo nawet chwilę po? Wiem, że to tylko kawałek papierka, więc nie ma co się tym tak sugerować, ale jestem ciekawa
U mnie pik pojawia się jak już czuje mocno ból po stronie z której w danym miesiącu ma się owulacja odbyć. Wnioskuję więc że pojawia się raczej w dzień owu niż 24-36h przed 🤷‍♀️

Ja też nigdy nie lubiłam kotów. Przy wprowadzeniu się do domu wzięliśmy rudzielca, po pół roku drugiego i przepadłam na maxa 😅 mamy 2 koty i psa i nam mało ale się powstrzymujemy 🤭

Ja kiedyś uwielbiałam święta i Wam zazdroszczę tej radości, u mnie po śmierci mamy już nie są takie same i co roku trochę się zmuszam, sama tego nie umiem wytłumaczyć sobie. Gdyby nie dzieciaki to chyba bym co roku jechała gdzieś na wakacje w tym czasie 🫣
Rozumiem Cię :( straciłam bardzo młodego tatę (53 lata). Święta przeżywam "jakoś" tylko dzięki mojej córeczce.

Z córką miałam właśnie ,,akcje święta". Pamiętam, że w Sylwestra miałam mieć miesiączkę. Nie przyszła, zrobiłam test ale bym negatywny więc bawiłam się dobrze. Ale mdłości po.... jak mnie chwyciły już w Nowym Roku... Na kilka chwil, a później wróciły po kilku dniach i trzymały do maja;) hahaha .. test dopiero później się wybarwil, ale takiego kaca jak miałam po, mimo niedużej dawki alko, tańców itp. moglo świadczyć że miałam osłabiony organizm;o hahah

Ostatnia edycja:
Ale cudny ♥️♥️ tak lubie rude kotki 😍

Widze wlasnie 🤣 ja przegielam, zamowilam pierniczkowy obrus na stol, chcialam postawic na klasyke, ale wolal mnie, a nie umiem odmawiac 😂 zrobie w swoim domu swiateczna wies i to kocham najbardziej

Obrus w pierniczki 🥹❤️
Może jeszcze domówię 🤔

Zaczynam w piatek swiateczny start, takze jak ktoras chce dolaczyc to zapraszam 😂😂 tylko na choinke chwile poczekam, bo cos pozno w tym roku sprzedaja :D bedzie tydzien pozniej 😂

Ja chyba wystartuję 1 grudnia 🎄❤️

@Hermeneg przez Ciebie właśnie Sinsay zarobił na mnie 150 zł 😅😂😂😂🤦🤦🤦

Eh, ja mam w Empiku koszyk na 2 stówki ale jeszcze się waham kliknąć "zaplać" bo może coś jeszcze dobiorę 🤣🤣

reklama
Obrus w pierniczki 🥹❤️
Może jeszcze domówię 🤔

Ja chyba wystartuję 1 grudnia 🎄❤️

Eh, ja mam w Empiku koszyk na 2 stówki ale jeszcze się waham kliknąć "zaplać" bo może coś jeszcze dobiorę 🤣🤣
Nie mam pojecia jaki bedzie bo paczki jeszcze nie otworzylam, czeka na dzien ubierania, ale chyba wszystko mi jedno :D maz mnie zabije jak to wszystko zobaczy 😂

Do góry