reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Prycham pod nosem jak Was czytam 😂😂😂 wariatki .
Nie dam rady każdej odpowiedzieć z osobna , zbyt dużo zaległości, ale chce tylko przekazać:
Dziewczyny które dzisiaj zaczęły nowy cykl . Noski do góry. - Nowy cykl = nowe szanse ! Nie poddawajcie się , nie smućcie , to bedzie szczęśliwy miesiąc, bo wszystkie trzymamy za siebie kciuki 👌
Kiedy pytam bardzo współczuję, mi usuwali jedną i mialam suchy zębodół tak jak dziewczyny pisały, tragedia z tymi ósemkami 🤕
U mnie test oczywiście biel , zero objawów... cyce trochę bolą po bokach ale tez tragedii nie ma , zero bóli brzucha , ciągnięć, kłuć... chyba serio nic z tego , jak ja juz objawów nie czuje i nawet nie mam czego sobie wmówić to znaczy tylko jedno ... dopóki @ nie ma to oczywiście nadzieja się tli , ale juz taka ze ledwo zipie.
Przyjdzie czas i na nas...
Ani się nie obejrzymy jak bedziemy zssapane i grube toczyć się czekając na poród 🥰🥰 trzeba tak myśleć , jedyne pytanie jakie postanowiłam sobie zadawać to " ciekawe kiedy " a nie " czy w ogóle " .. dobrej nocy dziewczyny ! Trzymam kciuki za jutrzejsze testy z dwoma II <3

reklama
Mnie moja 🐵 zaczyna w tym miesiącu wybitnie denerwować tym swoim ociąganiem, powinna przyjąć w niedzielę a tu ani widu ani słychu (testy bielutkie) i jak tak dalej pójdzie to owulacja i najbardziej płodne przesuną się na sam środek tygodnia gdzie wiadomo równinę bywa z dostępnością narzeczonego. A takie nadzieje pokładałam w ten nadchodzący cykl który nie chce się zacząć 🤨

Mnie moja 🐵 zaczyna w tym miesiącu wybitnie denerwować tym swoim ociąganiem, powinna przyjąć w niedzielę a tu ani widu ani słychu (testy bielutkie) i jak tak dalej pójdzie to owulacja i najbardziej płodne przesuną się na sam środek tygodnia gdzie wiadomo równinę bywa z dostępnością narzeczonego. A takie nadzieje pokładałam w ten nadchodzący cykl który nie chce się zacząć 🤨
Klasycznie biale spodnie?

Biały stroj na basen!

Ehhhhh jedno jest pewne. Ja już niespodzianki świątecznej mieć nie będę :( kolejna owulacja przed samą Wigilią więc jak coś to testowanie końcem roku dopiero :(

reklama
Do góry