callina
Fanka BB :)
oni płodni codziennie, czemu my nie mamy więcej szans w miesiącu niż 1?Mnie tu natura nie oszczedzila, jak ma bolec to na calego
Ale zauwaz, ze faceci kurde nic nie maja![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
oni płodni codziennie, czemu my nie mamy więcej szans w miesiącu niż 1?Mnie tu natura nie oszczedzila, jak ma bolec to na calego
Kto kradnie dzieci? Ty? Weźmiesz mi z dwa, trzy? Na zapas będę już miałaKtoś jeszcze? A potem uwaga TVN: położna pod osłoną nocy wyniosła wszystkie noworodki z oddziału
Mycha ja nie wiem czy wiesz ale jesteś przede mną z testowaniem więc w Tobie mam nadzieję![]()
To ja mam taką loterię. Czasami mnie piersi bolą, ale rzadko i co najlepsze w totalnie różnych dniach cykluTo ja przez porodem nie miałam boli owulacyjnych, za to piersi już 10 dni przed okresem zaczynały boleć. A teraz czuję owulacje, a piersi nigdy
Współczuję, ja się tak boję dentystów... Dbam, bo dbam, ale każda wizyta i cokolwiek robionego przy zębach to dla mnie okropny stres.W ogóle to ja nie wiem co z tymi moimi zębami jest nie tak. Tzn wiem. Wyrosły mi 4 ósemki!!!!! 4!!!!! Każda jeszcze nim wyrosła zniszczyła mi siódemkę obokale żeby ja o te zęby nie dbała
moi rodzice też dbali o moje zęby i to bardzo! A ja mam ciągle jakieś kłopoty z nimi.
Ósemki to dziadostwo... Ja na szczęście miałam tylko 2, ale mnie aż policzki bolały więc szybciutko poszłam usunąć..W ogóle to ja nie wiem co z tymi moimi zębami jest nie tak. Tzn wiem. Wyrosły mi 4 ósemki!!!!! 4!!!!! Każda jeszcze nim wyrosła zniszczyła mi siódemkę obokale żeby ja o te zęby nie dbała
moi rodzice też dbali o moje zęby i to bardzo! A ja mam ciągle jakieś kłopoty z nimi.
No nie wiem, mój mąż to ma pms razem ze mnąMnie tu natura nie oszczedzila, jak ma bolec to na calego
Peak I odrazu mam owulacje w ciągu kilku godzin. Potwierdzone usg kilka razy.Dziewczyny, a jak robicie testy owulacyjne, to zawsze u Was jest tak, że jest pik i w ciągu tych 12-24h czujecie owulację? Czy np może być tak, że pik na teście pojawi się w dniu owulacji albo nawet chwilę po? Wiem, że to tylko kawałek papierka, więc nie ma co się tym tak sugerować, ale jestem ciekawa
jeszcze się nie przegryzła, ale już jest super! Tego szukałamTu obczaj, cudowna jest
Dobrze, ze moj tego jeszcze nie odkrylNo nie wiem, mój mąż to ma pms razem ze mnąZawsze wtedy zachcianki żywieniowe i humorki
![]()