Kaalaa
Fanka BB :)
Super!! To dzialaj teraz w temacie, zwlaszcza jak zrobila na Tobie dobre wrazenie, dobry szef to 90% sukcesu!Wróciłam
Bardzo miła kobitka, zeobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, chciałabym taką szefową
Muszę ogarnąć wizytę u rodzinnej i dowiedzieć się czy moja niedoczynność tarczycy i astma nie będzie przeciwskazaniem do części moich nowych obowiązków
Jak się okaże, że nie to dzwonię i zaczynam szkolenie![]()
Sa i one!!!
Ale wam zycze tych fajerwerek o polnocy!Dzięki
Jakoś się trzymam, jest napewno lepiej niż miesiąc temu
Wiecie co miałam iść w przyszłym miesiącu na ławeczkę, ale po rozmowie z Mężem doszliśmy do wniosku że starania dalej będą, bo tak naprawdę nie wiemy ile nam to zajmie.. już trwa to rok. Niedługo kredyt i idziemy na „swoje”
A co najlepsze, nie mamy żadnych planów na sylwestra, ogólnie jesteśmy tacy że nasze towarzystwo nam najbardziej odpowiada i we dwójkę się najlepiej bawimy + nasz piesek
A wszystko się super składa w całość dlatego że owu pokazuje właśnie na 31 grudnia, może będzie to wystrzałowy sylwester![]()
Kochana! Ja mam tego laczka caly czas pod reka! Co dupa bedzie! Co dupa! Prosze bardzo- recepta od forumowego lekarza- piatek uprasza sie podac zastrzyk i pakowac sie wspolnie do lozka! A teraz podam statystyke na poparcie swoich racji: nie biorac zastrzyku i omijajac seks masz 100 % szans, ze sie nie uda, biorac i spedzajac wspolnie ten wieczor masz 50 % szans, ze sie uda, a 50%, ze nie! Zwiekszasz swoje szanse o 50 i tego sie trzymaj! Nie wiesz co bedzie do piatku! Nie wiesz co bedzie do pekniecia! Nigdy tego nie wiesz! Ale nie dzialajac zabierazz sobie szanse! Wierze w te Twoje pecherzyki! A teraz laduj sie do wanny/pod prysznic, zrob sobie maseczke, zagon meza do zrobienia masazu i wykorzystajcie dzisiejszy dzien na bliskosci tak po prostu! Juz!Ale mam zjazd. Jeden w poniedziałek jak już było.widac że mało urosły. Drugi wczoraj jak zadzwonił dentysta że sprawa kiepska..a teraz znowu po tym USGtak czułam że ***** będzie z tego. Tylko człowiek na drugi dzień się zbiera do kupy i nadzieja znów się rodzi.
Nie wiem ja nie widzę sensu tego ovitrellu na piątek![]()
Oczekuje dowodu!Ja myślałam że jestem jakaś wyjątkowa, ale obiecałam jej że za namową męża przystroję dom bo próbujemy małych kroków żebym mentalnie wyszła z piwnicy. Więc uwagaobwieszę cały dom światełkami
Kochana, jakas czesc w mojej glowie mowi -„ jeszccze nie dostalas, a moze..”ja dziś rano wstałam i nie było okresu i już lekka nadzieja w głowie się pojawiła, że może jednak. Mimo że wczorajszy test był biały jak dupa pawiana
Lecz los sprowadził mnie na ziemię i za kilka minut wszystko wróciło do normy, nigdy mój okres się nie spóźni nawet nie mogę sobie nadziei zrobić, czujecie to![]()