callina
Fanka BB :)
ja teżmiało prawo zaboleć
to się teraz popłakałam
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja teżmiało prawo zaboleć
to się teraz popłakałam
![]()
podziwiam!!!!To ja tez dołączam żeby nie było kolorowo..
dzisiaj byłam u tej mojej kuzynki bo wychodzą do domu ze szpitala, trzymałam na rękach trzykilogramową Julcie z uśmiechem na twarzy i ogromnym ściskiem i żalem w środku
już nie mówiąc w mojej pracy, tygodniowo przewija się przez moje ręce ok 15 maluszków średnio do 2 miesiąca życia i sporo ciężarnych w szpitalu, a o porodach to już nawet nie mówię..
te starania to ciężki czas..![]()
Ostatnio mam mega wypalenie zawodowe.. nie wiem jak długo tak pociągnę i nie mam pomysłu na to, a najgorzej jest jak dostanę miesiączkę i jest ten największy żal.. na razie załatwiłam sobie urlop, od piątku mam tydzień to trochę odpocznępodziwiam!!!!![]()
Jesteś mega silna!!!!! wzór!Ostatnio mam mega wypalenie zawodowe.. nie wiem jak długo tak pociągnę i nie mam pomysłu na to, a najgorzej jest jak dostanę miesiączkę i jest ten największy żal.. na razie załatwiłam sobie urlop, od piątku mam tydzień to trochę odpocznę![]()
omg jakbyś napisała o mnie .. ja tak mam..Chyba każda z nas prędzej czy później wolałaby się zaszyć w chatce na odludziu i wyjść dopiero z dwoma kreskami na teście![]()
Trzymam kciuki. Mój za dwa tygodnie żeby ok 3 msc minęły. Mam nadzieję że to wiadro suplementów pomogło.Mój oddał nasienie, wyniki w piątek po południu, mam nadzieję, że coś drgnęło. Najgorsze, że pewne zmiany są dopiero po 3-4msc widoczne. To tak strasznie długo. Ale i tak robimy badanie co półtora, dwa wyniki były prawie identyczne ale w międzyczasie zmieniliśmy kilka rzeczy, chociaż delikatna poprawa byłaby wskazana.
Dosłownie dzisiaj mi terapeutka powiedziała że to dość typowe że się chce wejść do piwnicy i wyjść dopiero w ciąży. I trochę mnie zszokowało że dużo ludzi tak ma. Ale chyba tak ma.Chyba każda z nas prędzej czy później wolałaby się zaszyć w chatce na odludziu i wyjść dopiero z dwoma kreskami na teście![]()
ja tak mam totalnie...Dosłownie dzisiaj mi terapeutka powiedziała że to dość typowe że się chce wejść do piwnicy i wyjść dopiero w ciąży. I trochę mnie zszokowało że dużo ludzi tak ma. Ale chyba tak ma.