Cukierkowa26
Fanka BB :)
Heloł, poproszę o wpisanie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A wiedziałaś ile to było dni po owulacji?Wiesz, nie chcę siać nadziei ale z córką 11lat temu pozytywny test (pewnie 25 czułości bo to dawno było) ale miałam dopiero 4dni po spodziewanej miesiączce. A pamiętam że robiłam codziennie od dnia 0.
Niestety nie pamiętam, wiem że wtedy miałam zawsze 14dc.A wiedziałaś ile to było dni po owulacji?
no ja obstawiam, że okres powinnam mieć 23-24.11
bo zazwyczaj od owulacji 14-15 dni i przychodzi
O nie prawda, u mnie dwa razy 9 dpo była śnieżna biel, dopiero rano 10 dpo był ledwo widoczny duch a pod wieczór już lekko widoczny cieńmam wrażenie, że większość już 9-10dpo ma jakieś cienie.. dlatego mnie to dobija
I znowu zaczynam marudzić