reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Mój oddał nasienie, wyniki w piątek po południu, mam nadzieję, że coś drgnęło. Najgorsze, że pewne zmiany są dopiero po 3-4msc widoczne. To tak strasznie długo. Ale i tak robimy badanie co półtora, dwa wyniki były prawie identyczne ale w międzyczasie zmieniliśmy kilka rzeczy, chociaż delikatna poprawa byłaby wskazana.

Wiesz, nie chcę siać nadziei ale z córką 11lat temu pozytywny test (pewnie 25 czułości bo to dawno było) ale miałam dopiero 4dni po spodziewanej miesiączce. A pamiętam że robiłam codziennie od dnia 0.
A wiedziałaś ile to było dni po owulacji?

no ja obstawiam, że okres powinnam mieć 23-24.11
bo zazwyczaj od owulacji 14-15 dni i przychodzi

Ja mam zatkane zatoki. Nabrałam sobie do głowy że to odłamek zęba wpadł mi do zatoki i robi się stan zapalny. Mam wizytę u chirurga na 2.12 ale będą próbowali wcześniej mnie wcisnąć. Zaś u innej Pani chirurg był termin na jutro na 20 ale go nie wzięłam. Wyrywała mi ósemkę ale nie byłam zadowolona z relacji pacjent lekarz. Tam jest jak w hurtowni. Wchodzisz ona milczy robi i cisza. Nawet słowa po. Bardziej nastawieni na prestiż i kasę. Zostałam więc skierowana do drugiego dobrego fachowca ale się jeszcze zastanawiam czy brać szybszy termin.

Edit. Powiedzcie mi, nawet jeśli 2.12a to będzie 12 dzień po zastrzyku. To mogę usuwac? Jeszcze nie będzie lozyska

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry