reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Dawaj nasz dementorku! Nikt tutaj patronusem w Twą stronę nie pierdyknie 🥹

Dark Arts Halloween GIF by Harry Potter
Tak się czuję:

ace3d5.jpg

reklama
I znowu mam ochotę walnąć głową w ścianę.

Dziękuję dziewczyny za potrząśnięcie (choć uwierzcie że mało to dało),

I bardzo Was przepraszam.

Tak, za każdym razem jak marudzę zdaje sobie sprawę że nie powinnam bo jedno dziecko mam a niektóre z Was nie :(
Ale uwierzcie ... Że wcale nie jest dużo lżej.
Ale ten trud Ci się opłaci, nikt nie oczekuje, że będziesz skakała z radości, bo to wszystko trudne. 🫂
Ale postaraj się też chociaż trochę zauważać te pozytywy. Są pęcherzyki, ładne endometrium, powoli do przodu. :-)

Swoją drogą tak się czuję: 🤡🤹‍♀️🎡🎪 jak oglądam programy w telewizji gdy ludzie w kawalerce bez łazienki mają piątkę zdrowych dzieci, a ja przy pięciu sypialniach mam 0 dzieci. Ten dom to moja największa porażka, przestałam go w ogóle lubić. Był kupiony z myślą o założeniu rodziny i póki co służy za zbiornik na kurz, bo korzystam z sypialni, biura, kuchni i łazienki. A reszta stoi. Jeszcze jak znowu usłyszę od kogoś w rodzinie po co mi taki dom jak nie mam dzieci to usłyszcie o mnie w interwencji na Polsacie. Albo w superwizjerze.
Ale wiesz, ze w razie czego zepniemy sie i wyslemy Ci paczke z pilniczkiem, albo bedziemy przychodzic na widzenia 😂 nie ograniczaj sie, ulzyj sobie :D
Dawaj nasz dementorku! Nikt tutaj patronusem w Twą stronę nie pierdyknie 🥹

Dark Arts Halloween GIF by Harry Potter
Ekhm… :D

reklama
Do góry