kami1094
Fanka BB :)
Hermeneg zabierz mu i schowaj do szuflady jakbyś musiała mi do pudła wysyłać. PDW moje drogie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hermeneg zabierz mu i schowaj do szuflady jakbyś musiała mi do pudła wysyłać. PDW moje drogie.
Na 19 poproszęNa kiedy Cię wpisać?![]()
Omg dziękuję obejrzę. Widzę Martyniuka i Bożenkę z klanu więc na pewno jestem zainteresowana.
Tak myślałam!Omg dziękuję obejrzę. Widzę Martyniuka i Bożenkę z klanu więc na pewno jestem zainteresowana.
My jesteśmy też w trakcie budowy. Na parterze jeden mniejszy pokój a na piętrze 3- ten na dole miał być dla mojej mamy na jej starość (żeby nie musiała się martwić o ogrzewanie i dreptać po schodach bo łazienka na parterze też jest) niestety - będzie graciarnią albo gościnnym.Swoją drogą tak się czuję:jak oglądam programy w telewizji gdy ludzie w kawalerce bez łazienki mają piątkę zdrowych dzieci, a ja przy pięciu sypialniach mam 0 dzieci. Ten dom to moja największa porażka, przestałam go w ogóle lubić. Był kupiony z myślą o założeniu rodziny i póki co służy za zbiornik na kurz, bo korzystam z sypialni, biura, kuchni i łazienki. A reszta stoi. Jeszcze jak znowu usłyszę od kogoś w rodzinie po co mi taki dom jak nie mam dzieci to usłyszcie o mnie w interwencji na Polsacie. Albo w superwizjerze.
I znowu mam ochotę walnąć głową w ścianę.
Dziękuję dziewczyny za potrząśnięcie (choć uwierzcie że mało to dało),
I bardzo Was przepraszam.
Tak, za każdym razem jak marudzę zdaje sobie sprawę że nie powinnam bo jedno dziecko mam a niektóre z Was nie
Ale uwierzcie ... Że wcale nie jest dużo lżej.
U nas też przeżywali. Potem chyba czekali aż ogłoszę ciążę. To sobie jeszcze poczekająMy jesteśmy też w trakcie budowy. Na parterze jeden mniejszy pokój a na piętrze 3- ten na dole miał być dla mojej mamy na jej starość (żeby nie musiała się martwić o ogrzewanie i dreptać po schodach bo łazienka na parterze też jest) niestety - będzie graciarnią albo gościnnym.
Na piętrze będzie nasza sypialnia, pokój dla Basi i miał być dla dziecka jeszcze jeden (projekt kupiliśmy,gdy młoda miała kilka mc i na pytania po co nam tyle pokojów to miałam,że młoda będzie miała rodzeństwo to patrzyli na mnie jak na szaloną).
Lata zleciały i póki co będą dwie graciarnie i zobaczymy co dalej bo jeszcze daleka droga do przeprowadzki.
Praktycznie każdy przeżywa ,że po co nam taki duży dom, duża działkaśmieje się,że będziemy mieli miejsce dla psa
Za mnie sprzątać nie będą także co to ich interesuje![]()
Jezu jak mi miło ,że pytasz... <3@Jesienny_lisc jak się czujesz? Chcesz się wygadać? Widziałam, że założyłaś wątek. Jest kilka dziewczyn zapisanych na ten sam dzień co Ty. Jeśli potrzebujesz na pewno wesprą Cię w oczekiwaniu - zresztą jak my wszystkie.![]()
Co to 5:1?No wiadomo,że nie jest lekko... Ja mam też wynik 5:1
![]()