reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

co ma być to będzie 🫶
dużo na głowie mam to nie ma aż tak czasu myśleć
planujemy budowę domu i już tym żyje haha chociaż do tego jeszcze dalekaaaaaa droga 😂🙈 ale pomarzyć można!
Jak pomyślę o mojej wymarzonej kuchnie.. ah! 🤞🏼🤭
Ja nie chcę smucić, to było też moje marzenie. Teraz to się zastanawiam 3x dziennie czy dojdzie do rozwodu 😂😂😂😂

reklama
Też masz takie wrażenie? No ja to samo :( i te, tego nie rozumiem. Boże a ile razy łapią mnie myśli, że nie doceniam tego co mam tylko chce więcej. I mam wyrzuty sumienia że tak długo walczyłam o dziecko i udało się tak naprawdę cudem i powinnam to docenić i nie żądać od losu więcej.
Każda z nas ma inną historię. Niektóre (chyba Ty też?) z pierwszym zaszły szybko. Niektore tak jak ja po latach walki. Inne długo, a potem druga ciąża raz ciach nagle. Są dziewczyny co pierwsze in vitro a drugie naturalnie..... Nie ma co się licytować. Mi jest zdecydowanie ciężej przez to że mam z tyłu głowy że już nie mam tyle czasu. Przez to AMH też. No i to że boje się trochę ciąży "geriatrycznej". Serio. Kiedyś się z tego śmiałam. A ja widzę jak się starzeje. Do tego nerwicą której się nabawiłam nie pomaga.

Tak , u nas z pierwszym udało się szybko. Czasem myślę, że to taka równowaga w przyrodzie i teraz się naczekam 😅
Też czasem się biczuję, czuję się niewdzięczna ale z drugiej strony mam prawo chcieć tego drugiego dziecka 🥹

Nie przejmuj się 🫂
To się tak bardziej z wynikiem meczu kojarzy niż z ciążami ;)
Dzisiaj jest mecz piłki nożnej,jakieś eliminacje do czegoś tam - mój się już powoli nakręca, ostatnio ich mecz tak komentował jak z loży szyderców to się śmiałam praktycznie cały czas i cieszyłam się ,że ma dobry humor ten mój Dziad :)

Nie przejmuj się 🫂
To się tak bardziej z wynikiem meczu kojarzy niż z ciążami ;)
Dzisiaj jest mecz piłki nożnej,jakieś eliminacje do czegoś tam - mój się już powoli nakręca, ostatnio ich mecz tak komentował jak z loży szyderców to się śmiałam praktycznie cały czas i cieszyłam się ,że ma dobry humor ten mój Dziad :)

Gramy z Maltą 🥹 ale kibicuję im mentalnie, nie mam nerwów do oglądania 🤣🤣

Eh, u mnie znowu beta nawet nie drgnęła
Tule Cię wirtualnie

hurt-pain.gif

reklama
Do góry