Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jeju wszędzie mi się to już wyświetla i za każdym razem taaak mi jęzor na to wisiA ja poszalalam z modnym Instagramowym przepisem na kebab z mięsa mielonego co się je wałkuje i w rulonie w papierze piecze w piekarniku. Do tego warzywka i tortilla. Wyszło pycha
Ja też tylko szerokie, w nich nie widać jak bardzo krzywe mam nogiA ja od roku ponad tylko wide leg albo flare. Nawet juz żadnych rurek w szafie nie mam. Obecne fasony lepiej mi pasują, bo mam masywne uda i w rurkach to nigdy dobrze nie wyglądało.
Ja z wołowego ale będę próbować też z indyka następnym razem. Nawet się to łatwo robiJeju wszędzie mi się to już wyświetla i za każdym razem taaak mi jęzor na to wisiz jakiego mięsa robiłaś? Bo widziałam że nawet z indyka robią
![]()
A ja poszalalam z modnym Instagramowym przepisem na kebab z mięsa mielonego co się je wałkuje i w rulonie w papierze piecze w piekarniku. Do tego warzywka i tortilla. Wyszło pycha
To jutro ważny dzień dla @Hermeneg i @KiedyPytam, dobrze pamiętam?
Teraz tylko pueria uno. Był czas ze nac i inozytol, ale nie dokupiłam jak skończyły sie opakowania.Co suplementujesz?