reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
ja się boję 🤣🤣 może jednak w czwartek? Będzie pewniejsze 🤭🤭

W ogóle to czułaś owulację?
Ciezko stwierdzić na 100% bo nie chciałam się specjalnie przyglądać sobie, testów owu nie robiłam bo mnie to tylko przytłaczało. 8 listopada zaciągnęłam meęża na osobność bo miałam ogromne chęci na seks, i to pewnie był czas okołoowulacyjny. A jak u Ciebie?

Ciezko stwierdzić na 100% bo nie chciałam się specjalnie przyglądać sobie, testów owu nie robiłam bo mnie to tylko przytłaczało. 8 listopada zaciągnęłam meęża na osobność bo miałam ogromne chęci na seks, i to pewnie był czas okołoowulacyjny. A jak u Ciebie?
u mnie był pik 8go więc pewnie owulka 9go
ale właśnie nie wiem jak liczyć dpo

ja myślałam, że będzie cykl bezowulacyjny, bo mi się przesunęła owulka

czyli możliwe, że miałyśmy identyko 😂
ale ja się boję testować boziu... jakbym co najmniej miała test na prawo jazdy zdawać..

A ja jak już rano obudziłam się z lekko bardziej pozytywnymi myślami po Waszych postach to zaczęłam plamić.

I na chwilę obecną to normalnie plemię krwią i nie jest to owulacja.

UJ wie może właśnie mi się okres zaczyna 🤦

reklama
A ja jak już rano obudziłam się z lekko bardziej pozytywnymi myślami po Waszych postach to zaczęłam plamić.

I na chwilę obecną to normalnie plemię krwią i nie jest to owulacja.

UJ wie może właśnie mi się okres zaczyna 🤦
Może owulacja była szybciej i to implantacyjne? Wydaje mi się to bardziej prawdopodobne niż 16 dyniowy cykl.
Chociaż jak zobaczyłam twój wpis to niestety przypomniały mi się moje torbiele kilka lat temu. Objawem było właśnie takie plamienie podczas cyklu... Oby u ciebie to nie było to

Do góry