loumarie
Fanka BB :)
Odpukać w niemalowane, ale miałam chwilę i przeszła, pewnie wjedzie na pełnej w 3 trymestrze![]()
Nie no, oby nie, nie ma co wywoływać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Odpukać w niemalowane, ale miałam chwilę i przeszła, pewnie wjedzie na pełnej w 3 trymestrze![]()
Az mnie zemdlilo! Poczytam sobie Twoje menu jakbym chciala kiedys wymiotowacMyślę że zacznę od ciasta, przegryzę śledzia i dokończę czekoladaserio...
Bulki z kapusta moze nie, ale uwielbiam pizze z kapusta kiszona zamiast sosu pomidorowego, dopiero na to reszta skladnikowTo ja też poszłam zejść. Tylko u mnie skromnie, bułka z kiełbasą, serem żółtym i kapustą. Keczup, musztarda i majonezcoś brakowało to kawałek czekolady gorzkiej ze skórką pomarańczy.
Ja mam pecha życiowego, na mnie spadają wszystkie plagi egipskieNie no, oby nie, nie ma co wywoływać.![]()
Jeszcze pączek doszedłAz mnie zemdlilo! Poczytam sobie Twoje menu jakbym chciala kiedys wymiotowac
Bulki z kapusta moze nie, ale uwielbiam pizze z kapusta kiszona zamiast sosu pomidorowego, dopiero na to reszta skladnikow![]()
Ja sie zastanawiam jak Twoj zoladek to trawiJeszcze pączek doszedł
Ale sama czuję że już przegięłam, a jeszcze czekolada została....
Ja mam pecha życiowego, na mnie spadają wszystkie plagi egipskie
Śmiech przez łzy..
Zleeee, bardzi źle.Ja sie zastanawiam jak Twoj zoladek to trawi![]()
To chyba za te poczatkowe mdlosci i malo jedzeniaZleeee, bardzi źle.
Ogólnie to jest jakiś kosmos, bo ja bym mogła ciągle jesc![]()
Zajefajny ten mixA jeszcze czeka na mnie czekolada, śledź, ciasto z orzechami i kremem i jeszcze może jakaś wypasiona bułka....
Oj tam cicho... już nie dziwne dlaczego córka wychodzi na każdym usg większaZajefajny ten mix![]()