Taka Ja
Początkująca w BB
Dziś 33 dc ale od czasów laparoskopii - cykle idealnie 28 dni jak w zegarkuKtóry dzień cyklu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziś 33 dc ale od czasów laparoskopii - cykle idealnie 28 dni jak w zegarkuKtóry dzień cyklu?
A ile dni się spóźnia ? Występowałaby jakieś czynniki w tym cyklu które mogły wpłynąć na jego długość ?Hej dziewczyny! U mnie dalej okresu brak… jutro ponownie zatestuje, chociaż nie liczę na nic. Nie wiem o co chodzi, gdzie ten okres?! Od wielu lat nie miałam takiej sytuacji…
Ja mam, ale tylko jednąDzień dobry. Wrzućcie dzisiaj jakieś kreski.![]()
Podziwiam Cię. Jak dajesz radę. Podejrzewam że ratuje cię to że masz dzieci. A co z położnymi które w ogóle nie mogą?Cześć
witam się z pracy w kawą w ręku
przetrwać do 19 i mam tydzień wolnego od szpitala
Testuje ktoś dzisiaj?
Mi temperatura dzisiaj spadła jeszcze bardziej9dpo
Jakbym nie miała dzieci to chyba bym się rozpadłaPodziwiam Cię. Jak dajesz radę. Podejrzewam że ratuje cię to że masz dzieci. A co z położnymi które w ogóle nie mogą?ja znam ginekologa najlepszego położnika w mieście który nie ma dzieci bo właśnie nie mogli
to jest dopiero zrządzenie losu.
Ja mam biel w najczystszej postaci, ale piersi mi chyba eksplodują, zawsze rosły i bolały dużo mniejDzień dobry. Wrzućcie dzisiaj jakieś kreski.![]()