reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Hej dziewczyny! U mnie dalej okresu brak… jutro ponownie zatestuje, chociaż nie liczę na nic. Nie wiem o co chodzi, gdzie ten okres?! Od wielu lat nie miałam takiej sytuacji…
A ile dni się spóźnia ? Występowałaby jakieś czynniki w tym cyklu które mogły wpłynąć na jego długość ?

Dobry! Czwartek to maly piatek, pamietajcie!

Nie zazdroszcze tycy bolacych okresow, sama pamietam jak to potrafi bolec… 3 dni wyjete z zycia..

hej hej
Ale tu świątecznie się zrobiło! 🤶🏼🎄☃️❄️🛷
ja poluję na choinkę z Jysk, ale czekam na jakąś promkę 🤭 jakoś tak wpadła mi w oko.
Oczywiście jestem team żywa, a mąż jeszcze bardziej, ale czasem już męczy mnie to wynoszenie z mieszkania, te igły na całej klatce.. więc się zgodził

Chyba że widzieliście gdzieś jakąś godną uwagi za dobre 💲?

Cześć 🙂
witam się z pracy w kawą w ręku 😊
przetrwać do 19 i mam tydzień wolnego od szpitala 🥹

Testuje ktoś dzisiaj?
Mi temperatura dzisiaj spadła jeszcze bardziej 🤔 9dpo

Cześć 🙂
witam się z pracy w kawą w ręku 😊
przetrwać do 19 i mam tydzień wolnego od szpitala 🥹

Testuje ktoś dzisiaj?
Mi temperatura dzisiaj spadła jeszcze bardziej 🤔 9dpo
Podziwiam Cię. Jak dajesz radę. Podejrzewam że ratuje cię to że masz dzieci. A co z położnymi które w ogóle nie mogą? :( ja znam ginekologa najlepszego położnika w mieście który nie ma dzieci bo właśnie nie mogli :( to jest dopiero zrządzenie losu.

Podziwiam Cię. Jak dajesz radę. Podejrzewam że ratuje cię to że masz dzieci. A co z położnymi które w ogóle nie mogą? :( ja znam ginekologa najlepszego położnika w mieście który nie ma dzieci bo właśnie nie mogli :( to jest dopiero zrządzenie losu.
Jakbym nie miała dzieci to chyba bym się rozpadła 🫢 czasem tak bywa ale znam położne, które w takim przypadku przeszły na ginekologię albo np na blok operacyjny żeby nie przeżywać katuszy 😣 i widzę też, że dziewczyny szybko działają i od razu są kierowane do klinik.
U mnie w pracy większość wie więc, to dopiero 4 cykl a już mam propozycję biopsję endometrium czy drożność natomiast na razie czekam bo absolutnie nie chcę szaleć 🙏

reklama
Do góry