reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Czekaj chwila i będziesz sama zaraz na porodówce leżała a moment później tuliła swojego Kajtka 🤪

Czas przy dzieciach i z dziećmi ucieka przez palce. Bardzo szybko rosną . Ja pamiętam poród pierworodnego a On w piątek został prawilnym nastolatkiem ❤️.
Dobrze, że są zdjęcia i filmiki- można wszystko uwiecznić i pamiątka na całe życie zostaje .

Co mnie straszysz w poniedziałek o 8 rano z rodzeniem 🤣🤣🤣

reklama
Zawsze narzekam, że się wyspać nie mogę . Jak młody śpi (nawet się w nocy nie obudził) to ja spać nie mogę. Ja nie wiem 🤣🤣

Mam nadzieję ,że wyjdzie dla Ciebie słońce i wszystkie noworoczne pragnienia Ci się spełnią ❤️
Ja to mam ogromna nadzieje, ze na sylwestra to juz oficjalnie nie bede mogla pic! Mam jakies dobrze przeczucia do tego cyklu, to nic, ze dopiero sie zaczal 😂
Co mnie straszysz w poniedziałek o 8 rano z rodzeniem 🤣🤣🤣
Ciesz sie, ze nie o 8 wieczorem, wtedy cala nocka nieprzespana 😂
Zawsze narzekam, że się wyspać nie mogę . Jak młody śpi (nawet się w nocy nie obudził) to ja spać nie mogę. Ja nie wiem 🤣🤣
Zawsze tak jest!

Ja to mam ogromna nadzieje, ze na sylwestra to juz oficjalnie nie bede mogla pic! Mam jakies dobrze przeczucia do tego cyklu, to nic, ze dopiero sie zaczal 😂

Ciesz sie, ze nie o 8 wieczorem, wtedy cala nocka nieprzespana 😂

Zawsze tak jest!
Tego Ci życzę z całego serducha, żebyś w sylwestra siedziała z głową w kiblu ale nie od kaca tylko mdłości 🤞🏻🙏🏻.
A powiedz Ty masz problemy np z owulacją, może Stary ma jakieś problemy? 🙁

Bo mam lęki 🤣
W pracy się mnie pytali jak mam zamiar rodzić, mówię o kur... nie mam wcale zamiaru, żadna opcja mi nie odpowiada 🤣🤣🤣
Lęki akurat w tym przypadku są normalne. Po co się oszukiwać, boli jak cholera.
Jednak życzę Ci porodu SN boli przed porodem i podczas, później nie ma bólu bo przy CC nie boli wiadomo bo znieczulenie dają ale jak to schodzi i zaczynasz czuć nogi, a jeszcze pionizacja. Matko Święta strzeż mnie od CC 😱.
Ale to też zależy kto jaki próg bólu ma. Myślałam, że mam duży jednak się przeliczyłam 🤐

reklama
Tego Ci życzę z całego serducha, żebyś w sylwestra siedziała z głową w kiblu ale nie od kaca tylko mdłości 🤞🏻🙏🏻.
A powiedz Ty masz problemy np z owulacją, może Stary ma jakieś problemy? 🙁
My niedawno tak na prawde zaczelismy, ale w domysle wiem, ze moze zajac to troche czasu, ja mam zdiagnozowane IO, tsh na poziomie 4, wiec za duzo, a dla lekarzy w normie, nikt nie chcial mnie leczyc, dopiero namiar dostalam, moze w koncu sie uda, owulacje zawsze czuje, ale musze przyjzec sie dokladniej, bo nie wiem czy mnie organizm w wala nie robi, w zeszlym cyklu mierzylam temp, ale mialabym watpliwosci, teraz zaczelam mierzyc tak od a-z i zobacze jak wyjdzie.. jestem obecnie po 11 lat brania tabletek anty, przy tym inny system brania niz standardowy, wiec boje sie, ze to namieszalo totalnie, a widze to juz po okresie, ktory trwa naciagane 3 dni..

Do góry