reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Po jednym posmarowaniu pulmicortem jest jakby lepiej. Nie przeszkadzają mi gacie, choć przy dotyku czuje dalej jakąś kulkę. Już nie miałam siły tego oglądać ale posmarowałam na noc.

W ogóle mam cały weekend gości i to mi napewno pomoże wytrwać teraz w tym ciężkim czasie jeśli się okaże że dostanę okres zaraz. I też w ciągu dnia nie myślę o testowaniu itd. Choć wiem że przy takim cyklu nie ma szans, choć wiem że lekarz mi szans nie dawał, mam gdzieś cichą nadzieję 🙈 w końcu te pęcherzyki miały te 17-18 cm. To jak wzięłam zastrzyk pewnie dobiły do 20 😅🤭

Dziewczyny pomocy! Zawsze zostawiam testy w szufladzie. Robilam 2 dni temu biały, a ten z dziś pokazuje kreskę. Oczywiście grubo po czasie ale na żywo jest wyraźna i różowa. Sory za jakość ale byłam w szokuZobacz załącznik 1729243
Doczytalam ze mialas wczoraj 29dc i Ty chcesz sikac dopiero w niedziele? Czy ja mam wyciagnac laczka tak z rana?! :D zapraszam dzisiaj po test i nie trzymaj mnie w niepewnosci :D ja juz tych testow nie lubie, ale bardziej od razu po, niby to nie powinno wyjsc i to jeszcze taka konkretna, dosiknij no nam konkretnie :D

@natkusia wiem, ze pewnie rezygnacja wchodzi w takiej pracy, ale ja tylko jedno, nie pozwol, zeby starania odbieraly Ci zycie, bo potem ciezko z tego wyjsc, a jednak ono sie toczy i szkoda wylaczyc sie na czas staran :) tym bardziej, ze ktos te dzieciaczki z comiesiecznych mamusiek musi odebrac na tym swiecie :D
Ale rozumiem w pelni, dlatego trzymam kciuki, zebys miala w tym miesiacu wedlug planu! :) a boli kazdy bialy test, czy to po 4, czy po 34 miesiecu!

Hej 😊 od rana cudownie zaczęłam dzień. Telefon mi upadł na kafle i szybka poszla. Musze się zacząć rozglądać za czymś nowym. Dzisiaj cały dzień poza domem takze nawet nie mam jak kupić testu. Muszę poczekać do niedzieli

reklama
Do góry