luzik_arbuzik
Aktywna w BB
Nooo wlasnie szukam czegoś. Chcialam Samsunga bo teraz mam i jestem zadowolona. Obniżki na black friday o całe 100 złIdealny czas na nowy telefon, dziś black friday![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nooo wlasnie szukam czegoś. Chcialam Samsunga bo teraz mam i jestem zadowolona. Obniżki na black friday o całe 100 złIdealny czas na nowy telefon, dziś black friday![]()
Nooo wlasnie szukam czegoś. Chcialam Samsunga bo teraz mam i jestem zadowolona. Obniżki na black friday o całe 100 zł![]()
Ja mojego też od lat. Mam S10 a teraz widzę, ze jest już s25Też mam Samsunga od lat
Taa, te obniżki dobre są, takie nie za duże![]()
Jeszcze sie zastanawiam, czy zrobic bardziej pstrokata jak co roku, czy taka delikatna.. lubie takie delikatne, ale mi do charakteru nie pasuje
Jeszcze sie zastanawiam, czy zrobic bardziej pstrokata jak co roku, czy taka delikatna.. lubie takie delikatne, ale mi do charakteru nie pasujeto sie chyba nadaje do domow, gdzie nie ma ozdob, wszystko jest pochowane i stoi taka jedna wielka choinka… gdzie tu moj obrus w pierniczki by pasowal!
Aaa… kompot z suszu wlasnie gotujemowilam juz, ze uwielbiam swieta?
![]()
U mnie co roku walczą ze sobą dwa wilki... Z jednej strony uwielbiam jak to wszystko jest takie estetyczne, a z drugiej kocham vibe lat '90Jeszcze sie zastanawiam, czy zrobic bardziej pstrokata jak co roku, czy taka delikatna.. lubie takie delikatne, ale mi do charakteru nie pasujeto sie chyba nadaje do domow, gdzie nie ma ozdob, wszystko jest pochowane i stoi taka jedna wielka choinka… gdzie tu moj obrus w pierniczki by pasowal!