reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Dzień dobry ❤

Podaję kawusię ☕🤗

@RóżowaAura super, że jest plan 🍀🤞🏻

@Kaalaa choinka 🤩😍
Jeszcze sie zastanawiam, czy zrobic bardziej pstrokata jak co roku, czy taka delikatna.. lubie takie delikatne, ale mi do charakteru nie pasuje 😂😂 to sie chyba nadaje do domow, gdzie nie ma ozdob, wszystko jest pochowane i stoi taka jedna wielka choinka… gdzie tu moj obrus w pierniczki by pasowal!

Jeszcze sie zastanawiam, czy zrobic bardziej pstrokata jak co roku, czy taka delikatna.. lubie takie delikatne, ale mi do charakteru nie pasuje 😂😂 to sie chyba nadaje do domow, gdzie nie ma ozdob, wszystko jest pochowane i stoi taka jedna wielka choinka… gdzie tu moj obrus w pierniczki by pasowal!

U Was sztuczna?🎄

My jeszcze nie wiemy czy u nas będzie sztuczna czy naturalna ale ozdoby będą czerwono-złote. W końcu już czekają zamówione od września 😂

U mnie co roku walczą ze sobą dwa wilki... Z jednej strony uwielbiam jak to wszystko jest takie estetyczne, a z drugiej kocham vibe lat '90 😍 Dlatego poszłam z sama sobą na kompromis i na choince będzie głównie czerwono + szukam takich białych jakby ośnieżonych bombek, a pozostałe dekoracje lekko pójdą w kicz 😜

reklama
Zrobiłam dziś test owulacyjny i kreska jest najciemniejsza ze wszystkich, które do tej pory w tym cyklu miałam. Zobaczę jeszcze dziś wieczorem jak wyjdzie, ale może faktycznie jednak będzie ta owulka. Nie powiem, ucieszyłoby mnie to, bo nie chce mi się znowu chodzić po lekarzach i mieć 50-dniowego cyklu. A może po prostu jeszcze po tym poronieniu wszystko się trochę opóźniło.

Załączniki

• 254e42e0-c9e6-4923-af3a-1a8539f33429photo.png.jpeg
    254e42e0-c9e6-4923-af3a-1a8539f33429photo.png.jpeg
    210,9 KB · Wyświetleń: 43
Do góry