• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Progres linii

reklama
Moim zdaniem te wszystkie testy ciążowe będą ujemne.
Bo gdyby uznać, że 7dpo już był pozytywny, to 5 dni później byłaby już gruba krecha.

Zresztą masz na zdjęciu wszystkie razem, a to oznacza, że co najwyżej ostatni test jest ważny. Pozostałym zdjęcia zostały zrobione na pewno nie do 5 minut po ich wykonaniu. A tu już mogła zadziałać fizyka.

Moim zdaniem te wszystkie testy ciążowe będą ujemne.
Bo gdyby uznać, że 7dpo już był pozytywny, to 5 dni później byłaby już gruba krecha.

Zresztą masz na zdjęciu wszystkie razem, a to oznacza, że co najwyżej ostatni test jest ważny. Pozostałym zdjęcia zostały zrobione na pewno nie do 5 minut po ich wykonaniu. A tu już mogła zadziałać fizyka.
Zrobiłam dziś betę i progesteron ale kurde beta nie przyszła mi na wynik online ale progesteron to 0,92 więc jestem prawie pewna że to chemiczna mam nadzieję że nie jakaś pozamaciczna albo co innego .

reklama
Zrobiłam dziś betę i progesteron ale kurde beta nie przyszła mi na wynik online ale progesteron to 0,92 więc jestem prawie pewna że to chemiczna mam nadzieję że nie jakaś pozamaciczna albo co innego .
Byłam niedawno w drugiej ciąży pozamacicznej i miałam progesteron jak marzenie(28) - dopiero,gdy po badaniach bety okazała się pozamaciczna to progesteron trzymał się ponad 17.
To bardziej wygląda na biochemiczną ,beta prawdę powie. Jeżeli nie zaczniesz krwawić to zrób jeszcze w sobotę w miarę możliwości jeszcze raz progesteron i betę i sytuacja się wyjaśni.
Przykro mi 🫂 :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry