reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

zjadłam i super, mdłości przeszły ale poszłabym spać także no dalej muszę walczyć ze sobą o każdą minutę tutaj, a dzisiaj jeszcze muszę zostać dłużej przez tą wizytę u lekarza w środku dnia :p

reklama
Dobra, dziewczyny - temat wątku prywatnego :)
Mamy już prawie wszystkie serca, czekamy jeszcze chwilę, ale proszę o głos, która chce należeć do grupy prywatnej, ja to odnotuję. I wydaje mi się, że jednak dobrym wymogiem jeszcze będzie, żeby osoby, które idą na grupę prywatną jednak sie udzielały, a nie, że jeden post do tej pory został dodany tu.
Tak więc: proszę o głosy, kto chce należeć do grupy i info, dla dziewczyn, które się nie udzielają, a chcą należeć do grupy: prosze zacząć się udzielać 😂
Ja też chcę należeć do grypy prywatnej. Też będę więcej się odzywać jak trochę mi objawy przejdą 🙂

Mamy już prawie wszystkie serca, czekamy jeszcze chwilę, ale proszę o głos, która chce należeć do grupy prywatnej, ja to odnotuję. I wydaje mi się, że jednak dobrym wymogiem jeszcze będzie, żeby osoby, które idą na grupę prywatną jednak sie udzielały, a nie, że jeden post do tej pory został dodany tu.
Tak więc: proszę o głosy, kto chce należeć do grupy i info, dla dziewczyn, które się nie udzielają, a chcą należeć do grupy: prosze zacząć się udzielać 😂
Ja chcę 🙋‍♀️

Wyczytałam że te moje problemy z brzuchem mogą być po duphastonie 🫣🫢.

Siedzę sobie między dziećmi w sali, nagle wchodzi jedna z mam i mi gratuluje. Wbiło mnie w ziemię 🫣. Pytam skąd wie a ona mi mówi że nie może powiedzieć ale się rozeszła informacja 🥴 Uwielbiam takie akcje kiedy ludzie szepczą za plecami 🥴. Najlepsze jest to że wiem że wyniosła to info jedna z pracownic bo zawsze wszystko wynosi a dzisiaj udawała wielkie zdziwienie skąd ludzie wiedzą 😂

Poproszę zaproszenie do prywatnej 😄

A kto właśnie się pożywia roladą lodową w ramach kolacji? 🙆‍♀️
Mnie tak odrzuciło od słodkiego, aż się nie poznaję i coraz bardziej wierzę w tą cukrzycę.
Nie mam czasu na krzywą, ale pójdę jutro jeszcze raz zrobić sama glukozę i pewnie znowu bhcg bo się uzależniłam od tego.
Coś mnie dzisiaj brzuch boli i mam stresa, że coś sie dzieje, ale pewnie sobie wkręcam.
Zjem dzisiaj jeszcze tylko lekką sałatkę na kolacje i grzecznie pójdę zrobić kolejne badanie a ta krzywa postaram się ogarnąć w przyszłym tygodniu

Wyczytałam że te moje problemy z brzuchem mogą być po duphastonie 🫣🫢.

Siedzę sobie między dziećmi w sali, nagle wchodzi jedna z mam i mi gratuluje. Wbiło mnie w ziemię 🫣. Pytam skąd wie a ona mi mówi że nie może powiedzieć ale się rozeszła informacja 🥴 Uwielbiam takie akcje kiedy ludzie szepczą za plecami 🥴. Najlepsze jest to że wiem że wyniosła to info jedna z pracownic bo zawsze wszystko wynosi a dzisiaj udawała wielkie zdziwienie skąd ludzie wiedzą 😂
To już chamstwo, mi siostra mówiła żeby powiedzieć w stajni, ale wiem jak to wyjdzie ja powiem w tajemnicy a tajemnice przekażą dalej w tajemnicy następnym…

W ogóle pani doktor zabroniła mi czerwonych herbat (przez hibiskus) zielonych, białych i pozwoliła tylko na lekk czarna, pierwszy raz w ciąży dostałam takie rady, oprócz tego wiadomo mówiła o mięsie surowym, niepasteryzowanych serach itp.

reklama
W ogóle pani doktor zabroniła mi czerwonych herbat (przez hibiskus) zielonych, białych i pozwoliła tylko na lekk czarna, pierwszy raz w ciąży dostałam takie rady, oprócz tego wiadomo mówiła o mięsie surowym, niepasteryzowanych serach itp.
To ja gdzieś o tym czytałam, chyba chat gpt mi powiedział i odrzuciłam zieloną herbatę :)

Do góry