reklama
Ja też chcę należeć do grypy prywatnej. Też będę więcej się odzywać jak trochę mi objawy przejdąDobra, dziewczyny - temat wątku prywatnego
Mamy już prawie wszystkie serca, czekamy jeszcze chwilę, ale proszę o głos, która chce należeć do grupy prywatnej, ja to odnotuję. I wydaje mi się, że jednak dobrym wymogiem jeszcze będzie, żeby osoby, które idą na grupę prywatną jednak sie udzielały, a nie, że jeden post do tej pory został dodany tu.
Tak więc: proszę o głosy, kto chce należeć do grupy i info, dla dziewczyn, które się nie udzielają, a chcą należeć do grupy: prosze zacząć się udzielać![]()
karolinaaax
Zaangażowana w BB
Ja chcęDobra, dziewczyny - temat wątku prywatnego
Mamy już prawie wszystkie serca, czekamy jeszcze chwilę, ale proszę o głos, która chce należeć do grupy prywatnej, ja to odnotuję. I wydaje mi się, że jednak dobrym wymogiem jeszcze będzie, żeby osoby, które idą na grupę prywatną jednak sie udzielały, a nie, że jeden post do tej pory został dodany tu.
Tak więc: proszę o głosy, kto chce należeć do grupy i info, dla dziewczyn, które się nie udzielają, a chcą należeć do grupy: prosze zacząć się udzielać![]()
koniczynka32
Aktywna w BB
Wyczytałam że te moje problemy z brzuchem mogą być po duphastonie 
.
Siedzę sobie między dziećmi w sali, nagle wchodzi jedna z mam i mi gratuluje. Wbiło mnie w ziemię
. Pytam skąd wie a ona mi mówi że nie może powiedzieć ale się rozeszła informacja
Uwielbiam takie akcje kiedy ludzie szepczą za plecami
. Najlepsze jest to że wiem że wyniosła to info jedna z pracownic bo zawsze wszystko wynosi a dzisiaj udawała wielkie zdziwienie skąd ludzie wiedzą 
Siedzę sobie między dziećmi w sali, nagle wchodzi jedna z mam i mi gratuluje. Wbiło mnie w ziemię
Lurinea
Fanka BB :)
Poproszę zaproszenie do prywatnejDobra, dziewczyny - temat wątku prywatnego
Mnie tak odrzuciło od słodkiego, aż się nie poznaję i coraz bardziej wierzę w tą cukrzycę.A kto właśnie się pożywia roladą lodową w ramach kolacji?![]()
Nie mam czasu na krzywą, ale pójdę jutro jeszcze raz zrobić sama glukozę i pewnie znowu bhcg bo się uzależniłam od tego.
Coś mnie dzisiaj brzuch boli i mam stresa, że coś sie dzieje, ale pewnie sobie wkręcam.
Zjem dzisiaj jeszcze tylko lekką sałatkę na kolacje i grzecznie pójdę zrobić kolejne badanie a ta krzywa postaram się ogarnąć w przyszłym tygodniu
To już chamstwo, mi siostra mówiła żeby powiedzieć w stajni, ale wiem jak to wyjdzie ja powiem w tajemnicy a tajemnice przekażą dalej w tajemnicy następnym…Wyczytałam że te moje problemy z brzuchem mogą być po duphastonie.
Siedzę sobie między dziećmi w sali, nagle wchodzi jedna z mam i mi gratuluje. Wbiło mnie w ziemię. Pytam skąd wie a ona mi mówi że nie może powiedzieć ale się rozeszła informacja
Uwielbiam takie akcje kiedy ludzie szepczą za plecami
. Najlepsze jest to że wiem że wyniosła to info jedna z pracownic bo zawsze wszystko wynosi a dzisiaj udawała wielkie zdziwienie skąd ludzie wiedzą
![]()
W ogóle pani doktor zabroniła mi czerwonych herbat (przez hibiskus) zielonych, białych i pozwoliła tylko na lekk czarna, pierwszy raz w ciąży dostałam takie rady, oprócz tego wiadomo mówiła o mięsie surowym, niepasteryzowanych serach itp.
reklama
Kwietniowa2026
Aktywna w BB
To ja gdzieś o tym czytałam, chyba chat gpt mi powiedział i odrzuciłam zieloną herbatęW ogóle pani doktor zabroniła mi czerwonych herbat (przez hibiskus) zielonych, białych i pozwoliła tylko na lekk czarna, pierwszy raz w ciąży dostałam takie rady, oprócz tego wiadomo mówiła o mięsie surowym, niepasteryzowanych serach itp.