Zadomawiaj się tam ładnie kropeczku u mamusiWracam dziewczynki, kropek na pokładzieoby się dobrze tam zadomowił
A teraz rozpoczynam najgorszy czas walki samej ze sobą żeby wytrzymać do dnia testowania![]()
reklama
Taka Ja
Początkująca w BB
Moja poprzednia ginekolog mówiła że najlepszy okres na starania to po lecie ( wrzesień / październik) bo organizm ma wtedy najwięcej witamin - ale ile w tym prawdyJa się pierwszy raz w życiu modle zeby okres przyszedł szybko żebym się wyrobiła z inseminacja przed świętami bo w innym wypadku płodne wypadną w święta jak będę mieć gości na kilka dni na noc… a to będzie wyzwanie z naszym psem (nie wiem czy kiedyś wspominałam że mam psa). Więc się plamienie rozkręca i teraz to trzymamy kciuki żeby okres się rozkręcił.
Może listopad i grudzień kiepsko bo jest mniej słońca? Już wymyślam xD
Hermeneg
Fanka BB :)
Chcialabym zbadac progesteron po owulacji, wiem ze trzeba to robic w 7dpo, a co jesli ja opieram sie tylko na testach owulacyjnych i obserwacji. Pozytywny test wyszedl w ta niedziele, czy jak pojde w poniedzialek na badanie to wynik bedzie wiarygodny?
Jak najbardziej celowalabym w poniedziałek albo wtorek
Lady Strejser
Ja mam córkę poczętą na początku września, także może jest coś na rzeczy ale to raczej mitMoja poprzednia ginekolog mówiła że najlepszy okres na starania to po lecie ( wrzesień / październik) bo organizm ma wtedy najwięcej witamin - ale ile w tym prawdy![]()
Lady Strejser
Staraczkowe "Ciocie" trzymają wszystkie kciuki na pokładzieWracam dziewczynki, kropek na pokładzieoby się dobrze tam zadomowił
A teraz rozpoczynam najgorszy czas walki samej ze sobą żeby wytrzymać do dnia testowania![]()
GosiaZ92
Aktywna w BB
Moja poprzednia ginekolog mówiła że najlepszy okres na starania to po lecie ( wrzesień / październik) bo organizm ma wtedy najwięcej witamin - ale ile w tym prawdy![]()
Dzieki, pojde w pon bo mam wolne po niedzieli handlowejJak najbardziej celowalabym w poniedziałek albo wtorek![]()
Hermeneg
Dzieki, pojde w pon bo mam wolne po niedzieli handloweja trzeba byc naczczo?
Jak będziesz badała samego prożka to nie
marietta2112
Z całego serca zaciskamy kciuki. Rozgość sie tam kropku u mamyWracam dziewczynki, kropek na pokładzieoby się dobrze tam zadomowił
Kaalaa
Przestan! Testujemy tu od 6dpo jak sie da a potem zdolowane chodzimy!Jakoś mój entuzjazm po tym wczorajszym białym teście opadł.
Orajuniu to sie dziejeWracam dziewczynki, kropek na pokładzieoby się dobrze tam zadomowił
Czekaj czekaj.. to frytki tez?!!!! Jak było, kiedy testowanie, zjesz frytki albo ananasa?![]()
reklama
Jane Doe
To by się zgadzało z naszym wątkiem haahaMoja poprzednia ginekolog mówiła że najlepszy okres na starania to po lecie ( wrzesień / październik) bo organizm ma wtedy najwięcej witamin - ale ile w tym prawdy![]()
Frytki to trend z tiktoka ze Stanów haha podobno przynoszą szczęściePrzestan! Testujemy tu od 6dpo jak sie da a potem zdolowane chodzimy!jeszcze wczesnie mialas, mial pelne prawo wyjsc bialy!
juz mi tu zmieniac nastawienie!
laczek jest gotowy jakbys miala z tym trudnosci!
Orajuniu to sie dziejetrzymam kciuki, zeby kropkowi tam dobrze bylo przez najblizsze 9 miesiecy
Czekaj czekaj.. to frytki tez?!![]()
Przychodzę z sukcesami - wszystkie badania przed inseminacja wyszły u nas prawidłowo
- cytologia w normie
- wymazy w normie
- wszystkie choroby wirusowe dobrze wyszły, nic nie mamy
To miłe dowiedzieć się że cytologia i cała reszta ok