reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ja liczę, że po ciąży prędziutko zgubię. :D Może młody ze mnie trochę kcal wyciągnie... :D
Ale i tak na 100% by wypadało ruszyć szanowne 4 litery do jakiegoś sportu. Ćwiczeń, czegokolwiek.
Teraz niby ćwiczę, ale w ciąży to takie też, tu mnie ciągnie tam mnie ciągnie. 🤣

reklama
Ja liczę, że po ciąży prędziutko zgubię. :D Może młody ze mnie trochę kcal wyciągnie... :D
Ale i tak na 100% by wypadało ruszyć szanowne 4 litery do jakiegoś sportu. Ćwiczeń, czegokolwiek.
Teraz niby ćwiczę, ale w ciąży to takie też, tu mnie ciągnie tam mnie ciągnie. 🤣
Ja też ćwiczę, szczególnie jak buty zawiazuje...schyle się na dół i już się wyprostować nie mogę 😆

Na pewno wyciągnie 😁😁

Najpierw trzeba znaleźć chęci a no iii jeszcze a to to boli a to tam trzeszczy 🤣🤣. Zawsze jaka z przeszkoda 😁

Ja dekoruje chate już 2 dzień i jakoś powolnie mi to idzie hahaha 🤣🤣 . Te gwiazdki za nim rozplatalam to z godzina minęła 😱
A jutro muszę do dealza udać się celem dokupienia jakiś dupereli bo mój młody się dopadł 🥴

Załączniki

• IMG_20251210_131127699.jpg
    IMG_20251210_131127699.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 32
  • IMG_20251210_131246242.jpg
    IMG_20251210_131246242.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 32
U mnie od zeszłego roku wiszą gwiazdki w oknie balkonowym, córka lubi sobie czasem zaświecić i tak zostały. I to jedyny akcent świąteczny.

U mnie na kg po ciąży dopiero siłownia pomogła. W sumie kg nie całkiem ubyło, ale sylwetka się zmieniła.

Jak dziś ciepło. Umęczyłam się na spacerze z psicami. Chyba będzie zima, widziałam klucz żurawi, może wiedzą, że idą mrozy i pora zmienić klimat.
Zanim uruchomiłam aparat to odleciały.
IMG_20251210_144325299_HDR.jpg

reklama
Do góry