reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj 1 dc 🥲
Dzisiaj od rana już to czułam, jutro dzwonię do swoje lekarki z pytaniem co dalej - chciałabym zrobić drożność jeszcze przed świętami, zobaczymy co ona na to. Zdałam sobie sprawę, że powinnam mieć jeszcze zrobiony do tego wymaz z pochwy - mąż mi dzisiaj profesjonalnie go pobierał na kanapie zanim miesiączka się zaczęła 😆
A to tak w ogóle można? 🤣
To odpusc kontakt na jakis czas.. wiem ze czasem to trudne, ale dla wlasnego dobra trzeba.. i zawsze pamietaj, zeby nikt, kto jest glupi nie zepsul Twojego humoru.. nie jest wart tego, zeby wplywac na Ciebie! Pochlaniaj to co dobre, nie to co zle ♥️

Moze jakies mrozonki na trase i owinac? Potem zabezpieczyc jakims styropianem, owinac folia? W takim stanie powinien wytrzymac dobre 12h
No pewnie jakoś tak będę kombinować. Jeszcze zapytam w aptece, może coś podpowiedzą. Chociaż szczerze mówiąc liczę na to, że wypadnie akurat tak, żeby podać zastrzyk w wigilię rano.

reklama
Ja mój szczęśliwy ovitrell ugotowałam przed pierwszą ciążą. Wiozłam go z Wrocławia 100 km. W torbie z apteki w nogach w aucie. A był grudzień więc mąż grzał. I ja ten ovitrel choć w torebce termo z apteki, lekko przegrzałam. Pamiętam jak byłam przerażona co ja narobiłam. A wyszła z tego.ciaza 🤣🤣🤣
Kup torbę termo i wsadź coś zimnego.
Ojej 🫣 Mam te torby, więc z nich na pewno skorzystam i włożę faktycznie coś zimnego + do schowka w aucie, bo jest klimatyzowany

@Angiee W aptece sprzedają takie fajne torebki termoizolacyjne na zastrzyki. Jak szykowałam się do stymulacji przed punkcją i mąż mi kupował leki to pani farmaceutka mu dorzuciła taką 😊

Kurde dziewczyny a ja mam rozkmine czy ten zastrzyk jutro.to.nie za późno czy lekarz nie przegiął.

W klinice mi dawali jak pęcherzyk miał 18-19 mm
A tu miałam.17-18 wczoraj a on kazał aż dwa dni czekać. Tom jutro 19-20. A jak pęknie to osiągnie 20-21. A jeszcze nie daj Bóg urośnie ten trzeci 😆🤦🤦🤦

A ja nie ma jak wziąć tego zastrzyku rano. Dopiero po 14 mogę.

reklama
Jak jest się świrem, który w domu ma wyposażenie punktu pobrań: fiolki, igły, strzykawki, wenflony, WZIERNIK i wymazówki to pewnie, że można 😆 jutro bym już nie zdążyła, bo próbka musi być bez krwi więc jutro grzecznie sobie to zaniosę do laboratorium 😁
Plusy zawodu 😂 ale to musialo pieknie wygladac, dobrze, ze niedziela to kurier w trakcie nie wparowal 😂😂

Do góry