reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Mam wyniki … chyba beta startuje 🥹
O kurde! Czyli wczoraj bylo z 7 i juz taki test?!
U mnie nie ma reguły, w zeszłym cyklu bolały okrutnie, a dwa miesiące temu prawie nic. To pewnie zależy od tego jak gwałtownie rośnie progesteron.
Czyli mam sie cieszyc, ze skoczyl dobrze? :D tylko mi w sumie zaczelo sie dzis, jak spadlo, czyli moj organizm daje mi znac, ze woli jak prog jwst wysoko 😂

@Eveline.eve wróć ❤️

@Monique321 super! Aż nie do wiary, że taka ładna kreska przy niskiej becie super! 😁
I jak widać, testy robią z nami co chcą 😅

Mnie w tym cyklu od owulacji pobolewają trochę piersi ale nie wyobrażam sobie jak ktoś codziennie ma mega bolesne 🫣

Nic dziwnego, że duchy na teście wczoraj 🤣 🤣

Załączniki

• Screenshot_20251218_144121_Chrome~2.jpg
    Screenshot_20251218_144121_Chrome~2.jpg
    105,3 KB · Wyświetleń: 112
  • Screenshot_20251218_152555_Chrome.jpg
    Screenshot_20251218_152555_Chrome.jpg
    149,2 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Do góry