Monique321
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie mam jeszcze wyników, głowa mnie boli… ehhh … pewnie nerwy dzisiaja to moja kreska z teraz, bede robić testy co godzinę
![]()
Mam wyniki … chyba beta startuje![]()
Ciekawe czy ten progesteron nie za niski u mnieNic dziwnego, że duchy na teście wczoraj![]()
![]()
A to jest wynik z wczoraj… przy takiej becie test juz cos wykrył… jestem w szoku
Facelle paskowe i później zrobiłam pinka strumieniowegoA przypomnij jakie to były testy? Dla koleżanki pytam![]()
dobrze, ze dzisiaj zrobiłaś betę bo jakby wszedł tylko ten wczorajszy wynik to byłaby załamkaA to jest wynik z wczoraj… przy takiej becie test juz cos wykrył… jestem w szoku
Ja mam co miesiąc od owulacji ból i z dnia na dzień jest coraz gorszy. Nie było miesiąca żeby nie bolałyAle serio mnie te cycki bola.. Wy tak macie co miesiac? Nie zazdroszcze, bo mam wrazenie, ze grawitacja to 2 razy sie zwiekszyla, ziemia chce je pochlonac cY o co chodzi…
No i zeobilam kompocik z suszu, pije 4 szklanke od rana, jak z tego nie bedzie biegunki to cud!![]()
Ciekawe czy ten progesteron nie za niski u mnie![]()
Omg szok!! Ale np dla mnie jest to sygnał żeby przestać się doszukiwać pod światło cieni na tych testach, jeśli beta choćby startuje to kreska już będzieA to jest wynik z wczoraj… przy takiej becie test juz cos wykrył… jestem w szoku
Ja Ci życzę wszystkiego pięknegoZa wszystkie staraczki niezmiennie trzymam kciuki, dopinguje po cichutku i cieszę sie z kresek i rosnących bet. Kilka razy juz zaczynałam pisać post by zapisać się na testowanie. Jednak rezygnowałam bo łatwiej będzie wtedy przełknąć rozczarowanie. Testuję 23.12 akurat w swoje urodziny. Wiec Życzę Wam wysypu kreseczek i dobrych wieści![]()