taisiya
Fanka BB :)
Ja to jestem taka śpiąca, że tylko z kanapy na łóżko się przewracamAle dzisiaj cisza tutaj, widac, ze jest co robic w domu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to jestem taka śpiąca, że tylko z kanapy na łóżko się przewracamAle dzisiaj cisza tutaj, widac, ze jest co robic w domu![]()
U Ciebie lenistwo jest wskazaneJa to jestem taka śpiąca, że tylko z kanapy na łóżko się przewracam![]()
W jakim domuAle dzisiaj cisza tutaj, widac, ze jest co robic w domu![]()
O looosie! To nie, ja juz duzo w domu ogarnelamW jakim domuu mnie dom nie ruszony, w pracy taki gorący okres że jutro i po jutrze jeszcze klientki do 19, cale szczęście w poniedziałek zarządziłam sobie już urlop do 30.12
![]()
E tam, rozgrzeszam Cię.Wróciłam z pracy, zjadłam kebsa i mam wyrzuty sumienia że go zjadłamchu*j tam
![]()
Ja wczoraj jadłam kebaba na kolację, przybijamy piątkęWróciłam z pracy, zjadłam kebsa i mam wyrzuty sumienia że go zjadłamchu*j tam
![]()
Ja jadłam kiełbasę swojską prosto z wędzarni, mężuś robiłJa wczoraj jadłam kebaba na kolację, przybijamy piątkę![]()
Już chyba wiem co jutro na obiad Mezulek zrobi, bo ja akurat za carbonare się nie biorę bo mi nie wychodziE tam, rozgrzeszam Cię.
Właśnie opierniczylam sobie carbonarę, ale taką prawilną z parmezanem i żółtkami jaj. Nawet nie chcę liczyć ile to mogło mieć kcal.