reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Pracuje w beauty 👌 stylizacja brwi, rzęs i makijaż więc teraz mamy mocno gorący okres

O to mój zawód, też z zawodu jestem kosmetyczką, pracowalam w tym zawodzie 7 lat 😊 ale niestety szefowa zamknęła salon w listopadzie zeszłego roku i musiałam na szybko szukać jakiejś pracy, a że w moim zawodzie nie było to mam przejściowa pracę. Ale w styczniu kończę drugie kierunek, w którym chce już pracować. Bardzo lubiłam kosmetykę, ale jak się nie otworzy coś swojego to marne pieniądze ..

Cześć dziewczyny 🙂
Wczoraj pół dnia spałam po nocce, drugie pol dnia latałam po sklepach, ogarniałam ryby i wieczorem robiliśmy uszka 🫣 lubię święta ale to przygotowanie to masakra 😅

U mnie dzisiaj niby 8dpo, były testy i skok temperatury ale 3-4 dnia miałam mocne spadki i znowu wzrost więc aplikacja przesunęła mi owulację o 4 dni i wg niej jest 4dpo 😅 a jak tak jest to cykl spalony bo w tym czasie z mężem się nie widzieliśmy bo miał nocki i mijaliśmy się 😣 także ten, nie wiem czy uda mi się testować 🤷‍♀️

Kciuki za bety 🤞🍀
Testuję ktoś dzisiaj? 😊

Hej dziewczyny:)
U mnie peak był chyba w nocy, po 19 kreska była już ciemniejsza, później już nie robiłam owulaków.
Zobaczymy jak nam weekend minie 😈😂

Póki co powolny poranek, jestem jeszcze w piżamie 🫣
Później pranie ,zakupy, sprzątanie - muszę przekopać pokój,w którym jest graciarnia po remoncie i po przeprowadzce siostry a biorę się za niego już miesiąc 😱

@Monique321 trzymam kciuki za betę ✨ i za wszystkie inne wyniki ,na które oczekują dziewczyny:)

O to mój zawód, też z zawodu jestem kosmetyczką, pracowalam w tym zawodzie 7 lat 😊 ale niestety szefowa zamknęła salon w listopadzie zeszłego roku i musiałam na szybko szukać jakiejś pracy, a że w moim zawodzie nie było to mam przejściowa pracę. Ale w styczniu kończę drugie kierunek, w którym chce już pracować. Bardzo lubiłam kosmetykę, ale jak się nie otworzy coś swojego to marne pieniądze ..
Oj tak to prawda, w zawodzie pracuje już jakoś 13 lat, od 4 lat na swoim, sama ze sobą i nie wyobrażam sobie już inaczej 👌a co robisz teraz? Dobrze jest mieć zawsze alternatywę ❤️

Dzień dobry, witam się przy kawie. Powiem wam że ja pierwszy raz czułam owulację i to tak mocno że aż mnie to naprawdę wieczorem i w nocy bolało. Mam przynajmniej pewność że była i teraz czekam 14 dni na okres i będę czekać niecierpliwie na monitoring w styczniu.

Trzymam kciuki za bety!

Ja w tym roku na święta do rodziny partnera więc plus jest taki że absolutnie nic nie muszę robić, bo potem jedziemy do moich rodziców więc jak wakacje :)

Oj tak to prawda, w zawodzie pracuje już jakoś 13 lat, od 4 lat na swoim, sama ze sobą i nie wyobrażam sobie już inaczej 👌a co robisz teraz? Dobrze jest mieć zawsze alternatywę ❤️
A na swojej działalności to znów trzeba zapierdzielac po 12h, żeby opłacić wszystkie zusy, wynajem i jeszcze mieć fajna kasę dla siebie 🤭
Teraz przejściowo pracuje w sklepie ( nie było w moim mieście dużo ofert, a jak były to nikt się nie odzywał...). A nowy kierunek to Elektroradiolog, czyli branża medyczna, praca w szpitalu 😁

reklama
Do góry