Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pracuje w beautystylizacja brwi, rzęs i makijaż więc teraz mamy mocno gorący okres
Oj tak to prawda, w zawodzie pracuje już jakoś 13 lat, od 4 lat na swoim, sama ze sobą i nie wyobrażam sobie już inaczejO to mój zawód, też z zawodu jestem kosmetyczką, pracowalam w tym zawodzie 7 latale niestety szefowa zamknęła salon w listopadzie zeszłego roku i musiałam na szybko szukać jakiejś pracy, a że w moim zawodzie nie było to mam przejściowa pracę. Ale w styczniu kończę drugie kierunek, w którym chce już pracować. Bardzo lubiłam kosmetykę, ale jak się nie otworzy coś swojego to marne pieniądze ..
Trzymam kciukiDzień dobry dziewczyny
Ja już po pobraniu krwi , czekamy na wynikDobrego dnia dla Was
![]()
A na swojej działalności to znów trzeba zapierdzielac po 12h, żeby opłacić wszystkie zusy, wynajem i jeszcze mieć fajna kasę dla siebieOj tak to prawda, w zawodzie pracuje już jakoś 13 lat, od 4 lat na swoim, sama ze sobą i nie wyobrażam sobie już inaczeja co robisz teraz? Dobrze jest mieć zawsze alternatywę
![]()