Patii26
Fanka BB :)
Cudownie, gratulujęMam wyniki badań![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie, gratulujęMam wyniki badań![]()
Bardzo ciekawyAle fajny kierunek![]()
I ja mam wynik![]()
No dziewczyny !! Piękne bety, gratulacje
Ja dzisiaj 25 DC, nie mam pojęcia ile po owu, według boli owulacyjnych to jakies 9dpo, według kalendarza 10dpo, ale ja mam różnie owu, raz w 16-17 DC a raz w 20dc. Także zobaczymy w Święta, jak dostanę okres to dostanę jak nie to wtedy dopiero testJa jestem 5 dzień po zastrzyku i bóle okresowe jak ta lala. Ciągnie podbrzusze aż do nóg. Brałam aż nospe. Może i lepiej że dostanę okres poniedziałek wtorek, wypłacze się w domu. Lepiej tak niż dostać w wigilię
Ja tylko tak bardzo luźno rzucę, że mnie też klulo w jajniku parę dni temuJa dzisiaj 25 DC, nie mam pojęcia ile po owu, według boli owulacyjnych to jakies 9dpo, według kalendarza 10dpo, ale ja mam różnie owu, raz w 16-17 DC a raz w 20dc. Także zobaczymy w Święta, jak dostanę okres to dostanę jak nie to wtedy dopiero test
Edit: ale dwa dni temu mocno kłuło mnie w prawym jajniku przez pół dnia.
Kawał dobrej roboty za Tobą, mi udało się dzisiaj zapakować wszystkie prezenty i udekorować salon tylko jeszcze choinki brakujeMnie dziś boli wszytsko ale salon i kuchnia wysprzątane w szafkach, za szafkami, pod meblami, kanapy wyprane, okna umyte, firanki wyprane i wyprasowane. Jutro dwie łazienki idą na warsztat. W pon. Gościnny wtorek nasza sypialnia. A w środę zrobię burdel wszędzie przy gotowaniu!!!!
Mnie tak właśnie kłuło w październiku przy implantacji przy biochemie. Ale wtedy wgl miałam dużo takich mrowien, kłuć w jajnikach, niby na okres ale jednak troszkę inaczej. Wtedy też mega zmęczona i śpiąca byłam, zasypiałam na siedząco, plus to plamienie implantacyjne, którego nigdy nie miałam. I to mi już dało do myślenia, czułam to w kościach, że jestem w ciąży.Ja tylko tak bardzo luźno rzucę, że mnie też klulo w jajniku parę dni temu![]()
i życzę Ci takiego samego zwrotu akcji
![]()