dzika_wiśnia1995
Fanka BB :)
Wczorajsza kreska to był chujocień. Dziękuję za wsparcie dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam w klubie u nas wszyscy po kolei przez ostatnie dwa dni wymioty w nocy , dzisiaj pierwsza noc przespana , moze juz bedzie spokójJa pitole dziewczyny u nas w domu jakas grypa żołądkowa, jelitówka czy inne cholerstwoto niebezpieczne przy staraniach nie?
![]()
Widać cos, ale ja już nie wiem z tymi pinkami, to cień czy prawilna kreska
To juz nie jest chujocień !
Pierwszy to pink a drugi facelle prawda ? Facelle sie nie myli i pink aż takich duchów chyba nie robi, bynajmniej u mnie nie buly aż tak widoczne bez rozebrania !Zobacz załącznik 1731516Zobacz załącznik 1731517
Dziewczyny u mnie na pinku widać mocniej tą kreskę , na facelle jest bardzo słaba. Teoretycznie pojutrze powinnam dostać okres
Trzymam kciuki! Sikaj dalej albo lecz na betę.Zobacz załącznik 1731516Zobacz załącznik 1731517
Dziewczyny u mnie na pinku widać mocniej tą kreskę , na facelle jest bardzo słaba. Teoretycznie pojutrze powinnam dostać okres
Tak dokładnie.Pierwszy to pink a drugi facelle prawda ? Facelle sie nie myli i pink aż takich duchów chyba nie robi, bynajmniej u mnie nie buly aż tak widoczne bez rozebrania !