reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

To prawda , ale czasami są bardzo wyraźne i z tym kolorem tez różnie bywa w tych testach , bo pod szary to on na pewno nie podchodzi , bardziej taki /pomarańcz , po tym tu poleciałam na bete i <1 . Są mylne, dlatego lepiej na chłodno je przyjmować by się nie rozczarować po prostu ...
No tutaj to faktycznie wyraźna kreska. Też tak miałam rok temu jakoś w październiku, byłam pewna, że się udało, ale beta pokazała coś innego. Dlatego zawsze warto mieć testy różnej firmy dla potwierdzenia

reklama
No tutaj to faktycznie wyraźna kreska. Też tak miałam rok temu jakoś w październiku, byłam pewna, że się udało, ale beta pokazała coś innego. Dlatego zawsze warto mieć testy różnej firmy dla potwierdzenia
Juz teraz się nauczyłam właśnie dzięki nim 😅
Ale jak coś to wiesz, jutro niedziela handlowa 😊
Hahaha no taaak 😂 żebyście wiedziały ile ja testów osikałam w tym miesiącu , to juz mi weszło w krew niczym kawa z rana 😂

A implantacja boli aż rwie na uda? Nie sądzę że aż tak.

Jakby tego było mało zatkało.mi nos i boli mnie gardło. 🤦
Ja mam nadzieję, że znajdziesz teraz dobrego lekarza, który przyjrzy się tym Twoim cyklom, bo masz kompletnie rozjechane. Przy tak krótkiej fazie lutealnej to jak Ty masz zajść w ciążę?
Chociaż oczywiście trzymam kciuki, żeby to teraz była implantacja w nie zbliżający się okres 🤞

Wszystkim gratuluję|| kresek .
Ja przed wczoraj peak na teście owulacyjnym, wczoraj ból podbrzusza okropny aż tabletki musiałam łyknąć
W poniedziałek wizyta u ginekologa ,mam nadzieję że popęknoł sobie sam .
Podejrzewam że po każdej stronie były bo ból byl okropny.
Testować będę w sylwestra chyba że okres mnie wyprzedzi .
Na święta oragniete prezenty
Pierogi,krokiety,uszka ,bigos ,karp w zalewie octowej.
Ciasto zamówione,barszcz tez .

Ja mam nadzieję, że znajdziesz teraz dobrego lekarza, który przyjrzy się tym Twoim cyklom, bo masz kompletnie rozjechane. Przy tak krótkiej fazie lutealnej to jak Ty masz zajść w ciążę?
Chociaż oczywiście trzymam kciuki, żeby to teraz była implantacja w nie zbliżający się okres 🤞
Ja zaszłam w ciążę jak zastrzyk brałam w 13 dniu cyklu. Lekarz z kliniki mówił, że pecherzyk ma szybko porządnie urosnąć a takie cykle gdzie owulacja w 20 dniu to nie mają sensu. No i byłam obstawiona progesteronem besins a tu biorę raptem marny duphaston

reklama
Ja zaszłam w ciążę jak zastrzyk brałam w 13 dniu cyklu. Lekarz z kliniki mówił, że pecherzyk ma szybko porządnie urosnąć a takie cykle gdzie owulacja w 20 dniu to nie mają sensu. No i byłam obstawiona progesteronem besins a tu biorę raptem marny duphaston
No ale dlaczego u Ciebie ta faza lutealna jest tak krótka? Jakiś lekarz to wyjaśnił?

Do góry