Zestresowana13
Fanka BB :)
Nooo powiem Ci że coś przebija cos 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy rano, nie nastawiam się bo się okaże wszystko, ale ja bardzo chętnie jak ostatnio mówiłam żeby otworzyć "3"Widzęno to co otwieramy kolejna trójkę
![]()
Trzeba zaopatrzenie robić w rosskuTe testy tak czasami mają ... I ciąży nie ma z nichnooo chyba że są różowe
![]()
No juz się nauczyłam, to pozostałość ten ostatniTrzeba zaopatrzenie robić w rossku![]()
Nie sikam , bo ja juz na milion okres dostanę w nocy , juz szyjki prawie nie mam ...Sikasz jutro?
Nie , miałam Biochem, potem poronienie zatrzymane , potem donoszona ciąża i kolejny Biochem w listopadzie.Ta tęcza to troche z nadzieją na coś szczęśliwegoto była twoja pierwsza biochem?
Jest kreska !!!! Ja też widzę !Zobacz załącznik 1731503no już lepszego nie umiem zrobić
U Ciebie to jest taki normalny ślad, w którym mogłaby się pojawić druga kreska, tam na pewno nie ma koloru. Chyba większość testów ma ten cieńMi niestety na nich wychodzą bardzo często takie ale tam nie ma różu
I ja mam wynik![]()
Wow dziewczyny gratulacje , super te wyniki
To prawda , ale czasami są bardzo wyraźne i z tym kolorem tez różnie bywa w tych testach , bo pod szary to on na pewno nie podchodzi , bardziej taki /pomarańcz , po tym tu poleciałam na bete i <1 . Są mylne, dlatego lepiej na chłodno je przyjmować by się nie rozczarować po prostu ...U Ciebie to jest taki normalny ślad, w którym mogłaby się pojawić druga kreska, tam na pewno nie ma koloru. Chyba większość testów ma ten cień
Ja się wcale tobie nie dziwię, testowac też bd dzień przed wigilią i również mam w sobie ten wewnętrzny strach. Przetrwamy, obojętnie co się nie wydarzyDziewczyny ja dziś dokupiłam wszystkie prezenty , jutro biorę się za pakowanieto co się dzieje w galeriach jest niesamowite …
Powiem Wam szczerze , że jest mi jakoś psychicznie ciężko z tym testowaniem - z jednej strony chciałabym zobaczyć te dwie kreski , a z drugiej mam wewnętrzny strach , że jak je zobaczę to znowu coś będzie nie tak … że pójdę na betę w poniedziałek , potem nie będę wiedziała czy przyrasta prawidłowo , przeżyję kolejne święta z nadzieją że jestem w ciąży a potem przyjdzie rozczarowanieprzepraszam , że smęcę , mam jakiś nostalgiczny czas
A implantacja boli aż rwie na uda? Nie sądzę że aż tak.Ale okresowe? Czy może implantacyjne?