reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Jeszcze raz dzień dobry.

Z jednej strony radość na forum bo tyle serduszek w tym miesiącu a z drugiej tyle smutku i rozpaczy.

Przykro mi @dzika_wiśnia1995 i @Hermeneg. Wracajcie w pełni sił a najlepiej z pozytywnymi testami.

Ja chyba nie będę miała już siły i czasu dużo pisać i ogarniać, bo raz że mam dużo pracy, jestem chora, a dwa przeżywam totalnie psychiczny zjazd na dwa dni przed świętami z bratem mojego męża. Jestem rozbita totalnie a muszę się szykować na dokuczanie, dogryzanie, głupie uśmieszki i mądrości. Przez to od rana boli mnie żołądek, kłócę się z mężem, psuje świąteczną atmosferę. Bo po prostu boje się tego gnojka bo wszyscy mówią, no taki jest, trzeba olać. A ja nie umiem olewać.

Także dziewczyny trzymam kciuki za Was wszystkie, zamelduje dzień okresu napewno. Gratuluję jeszcze raz ciąż i życzę by przebiegały zdrowo i szczęśliwie.

Wszystkiego dobrego. Zdrowych, spokojnych, radosnych świąt Bożego Narodzenia. 🌲🌲🌲

reklama
Jeszcze raz dzień dobry.

Z jednej strony radość na forum bo tyle serduszek w tym miesiącu a z drugiej tyle smutku i rozpaczy.

Przykro mi @dzika_wiśnia1995 i @Hermeneg. Wracajcie w pełni sił a najlepiej z pozytywnymi testami.

Ja chyba nie będę miała już siły i czasu dużo pisać i ogarniać, bo raz że mam dużo pracy, jestem chora, a dwa przeżywam totalnie psychiczny zjazd na dwa dni przed świętami z bratem mojego męża. Jestem rozbita totalnie a muszę się szykować na dokuczanie, dogryzanie, głupie uśmieszki i mądrości. Przez to od rana boli mnie żołądek, kłócę się z mężem, psuje świąteczną atmosferę. Bo po prostu boje się tego gnojka bo wszyscy mówią, no taki jest, trzeba olać. A ja nie umiem olewać.

Także dziewczyny trzymam kciuki za Was wszystkie, zamelduje dzień okresu napewno. Gratuluję jeszcze raz ciąż i życzę by przebiegały zdrowo i szczęśliwie.

Wszystkiego dobrego. Zdrowych, spokojnych, radosnych świąt Bożego Narodzenia. 🌲🌲🌲
A musicie spędzać z nim święta? Przecież to powinien być czas odpoczynku i radości a nie stresu 😔 chociaż rozumiem że czasami moze nie być wyjścia. Mimo wszystko życzę Ci spokojnych, szczęśliwych świąt 🫶

A musicie spędzać z nim święta? Przecież to powinien być czas odpoczynku i radości a nie stresu 😔 chociaż rozumiem że czasami moze nie być wyjścia. Mimo wszystko życzę Ci spokojnych, szczęśliwych świąt 🫶
Niestety co dwa lata spędzamy święta u teściow i oni wtedy też są bo teściowa tak wymyśliła że chce mieć wszystkich razem. A my jeździmy tylko ze względu na dziadków męża bo inaczej byśmy nie mieli jak z nimi spędzić wigilii a mają swoje lata więc każda wigilia na wage złota.

Niestety co dwa lata spędzamy święta u teściow i oni wtedy też są bo teściowa tak wymyśliła że chce mieć wszystkich razem. A my jeździmy tylko ze względu na dziadków męża bo inaczej byśmy nie mieli jak z nimi spędzić wigilii a mają swoje lata więc każda wigilia na wage złota.
Rozumiem, ale domyslam się, że to nic przyjemnego z takim człowiekiem się dzielić opłatkiem i siedzieć przy stole wigilijnym 🙄

Święta sprzyjają robienia podsumowań roku. Nie dziwię sie odchodzącym, sama miewam chwile, żeby odpuścić starania.
Zwłaszcza, że rok temu, dokładnie wręcz, zaszłam w ciążę po raz pierwszy, potem raz jeszcze sie udalo zajść w kwietniu i co? Nadal tu jestem bezdzietna...
Hej, droga do macierzyństwa nie dla każdego jest identyczna, jedni mają szlak na łące pełnej stokrotek, inna kobietą ma dołu i okopy, między pokrzywami, a niektóre drogi są przez wąwóz łez,góry cierpienia, paszczę smoka i fosę z lawą. Drogi nie wybieramy, ale cel luz tak, a nasz cel to mały bobas, nie nie możemy się poddawać, co najwyżej zejść na przystanek, odpocząć i wracamy na trasę.

Hej, droga do macierzyństwa nie dla każdego jest identyczna, jedni mają szlak na łące pełnej stokrotek, inna kobietą ma dołu i okopy, między pokrzywami, a niektóre drogi są przez wąwóz łez,góry cierpienia, paszczę smoka i fosę z lawą. Drogi nie wybieramy, ale cel luz tak, a nasz cel to mały bobas, nie nie możemy się poddawać, co najwyżej zejść na przystanek, odpocząć i wracamy na trasę.
Pięknie napisane 💚

reklama
Dziewczyny mam już wyniki badań , wygląda to obiecująco 🥹 , to już moja ostatnia beta przed świętami ♥️ Przy tej okazji ,
niech te Święta przyniosą Wam spokój serca, ukojenie myśli i wiarę, że wszystko przychodzi w swoim czasie.
Życzę Wam nadziei, która nie gaśnie, siły na każdy dzień i czułości wobec samych siebie.
Niech Nowy Rok obdarzy Was dobrymi wiadomościami, zdrowiem i spełnieniem najskrytszych marzeń.
Pamiętajcie – nie jesteście same. 🤍

Załączniki

• IMG_7703.jpeg
    IMG_7703.jpeg
    66,3 KB · Wyświetleń: 108
  • IMG_7705.jpeg
    IMG_7705.jpeg
    168,6 KB · Wyświetleń: 109
Do góry