Eveline.eve
Fanka BB :)
Tak więc u mnie biało i beznadziejnie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robiłaś inny test? Może coś jest na rzeczyPo czasie nie ma co patrzeć na testy, zostawiłam sobie jako dowód by nie kupować nord test a cholera zakupiłam 20 sztuk to sobie posikuje. Absolutnie nie bierzcie ich pod uwagę one są z wczoraj, wyschnięte i negatywne
Noo każdy daje nam duszka , obiecującoDzień dobry, za cholerę nie mogę spac, zgaga z nerwów jak stąd do.... Ja coś tam widzę i to są absolutnie świeżo wysikane testy z co najciekawsze ten mocniej wybarwiony to 20, pozostałe to 10. Dziś 10dpo. Nie zdarze się dziś urwać na bete. Myślicie, że 3 testy mogą na raz oszukiwać?
Dziękuję kochana@Eveline.eve wszystkiego najlepszego
Zdrówka, pogody ducha, uśmiechu, wiatru w żagle i korony zawsze na głowie i niech wszelkie zło omija Ciebie i najbliższych szerokim łukiem![]()
Kciuki mocno zaciśnięteMam Laba który mnie dziś przyjmie i będzie wynik wieczorem. Szybko się zwolniłam na godzinę (chociaż wiem że samej trasy mam 75minut w dwie strony najwyżej odrobię po godzinach) trzymajcie kciuki.