reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Dziewczyny, popłakałam się, jesteście cudowne, dziękuję za wasze wsparcie. Naprawdę to wiele. A dla tych które chorują dużo, dużo zdrowia;);* mam nadzieję, że w następnym roku wszystkie bedziemy wielkimi wielorybami z pięknymi, zdrowymi bobasami. Wszystkie bedziemy miały cudowne rozwiązanie i nasze maleństwa w ramionach!
❤️❤️❤️ Dosikiwalas może jeszcze od tej 3 w nocy? 🤣❤️

reklama
❤️❤️❤️ Dosikiwalas może jeszcze od tej 3 w nocy? 🤣❤️
Nie. Pół nocy nie spałam i chodziłam pić, sikac, pić... A daj żyć. A do pracy nie brałam testów, zresztą sikam dziś jak kot z pęcherzem. Jak to nie ciąża to jadę do apteki bo coś na zapalenie bo normalnie masakra. Wypiłam litr, wysikalam 3!

Ja się wylogowuje już i przez święta 🎄
Chce odetchnąć i max wdrożyć się w święta i przeżyć je rodzinnie mimo dyżurów 🥰

Nie wiem czy będę testować bo nie czuję żeby się udało więc możliwe, że spasuje żeby nie psuć sobie świąt 🙂 w razie czego odezwę się.

Życzę Wam Zdrowych i Wesołych Świąt, rodzinnej atmosfery, zdrowia, spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze 🥹✨🥰

Powiem Wam, że że stresu mam taką zgagę, i tak mnie boli żołądek, że chyba na zawał zejdę, ja się przed egzaminami, matura, obroną tak nie stresowałam. Zaczynam się zastanawiać czy nie trzeba było czekać do dnia miesiączki. A! Dobra, dajcie mi z laczka bo panikuje jak jakaś chora na głowę. Rozliczam jedna rzecz, po czym zamykam protokół i znowu panikuje, otwieram kolejny zaczynam coś robić, nie myślę po czym znowu panikuje. Aaa!!!
1000011774.gif

Dobry! Czlowiek od rana zajety pierogami, a tu tyle sie dzieje!
No to od poczatku:
@Eveline.eve wszystkiego naj, duuuzo zdrowka, radosci, spelnienia wszystkich marzen, ale za to jedno trzymam podwojne kciuki ♥️ 🎂💐
Ps. Na 3 widze cien, ten od dolu🤞

@niecierpliwamatka czekam na ta bete, laczek mam w pogotowiu, wiec prosze nie panikowac!!! :D
@Patii26 wez no dosikaj…
@ka.an92 ja bym jeszcze poczekala i siknela jutro, 11dpo to wciaz wczesnie! Najlepiej i pojutrze, trzymam kciuki 🤞
Mam jeden test, facelle na święta w razie wu gdybym okresu nie dostała 😜

No siknę jeszcze siknę, póki nie ma okresu wiadomo 🙈 ale jakoś tak gubię szybko entuzjazm 😢 idę się zająć sernikiem, później kupię facelki i jutro się sprawdzi 🤞🏻
Nie gub nie gub, przyda sie go jednak miec :D czekam na jutro!
Ja się wylogowuje już i przez święta 🎄
Chce odetchnąć i max wdrożyć się w święta i przeżyć je rodzinnie mimo dyżurów 🥰

Nie wiem czy będę testować bo nie czuję żeby się udało więc możliwe, że spasuje żeby nie psuć sobie świąt 🙂 w razie czego odezwę się.

Życzę Wam Zdrowych i Wesołych Świąt, rodzinnej atmosfery, zdrowia, spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze 🥹✨🥰
Jak sie udalo to bedziesz swieta w nieswiadomosci, nie zebym namawiala 🙈
Mam jeden test, facelle na święta w razie wu gdybym okresu nie dostała 😜
Jak to z jednym testem chcesz cale swieta opykac?! :D

@niecierpliwamatka dla Was to super wiadomosc by byla, znaczy, ze jest ogromna nadzieja! Zreszta juz mozna tak powiedziec, bo moim zdaniem te kreski to nie sa przypadkowe! Mysle, ze mezowi tez morale podskoczylo mocno! Czy jeszcze nie wie?

@niecierpliwamatka trzymam mocno kciuki 🥹❤️

Ja dzisiaj po drożności - w sumie było spoko, nie bolało tak, jak się tego spodziewałam. Sporo mi tego lekarka wpuściła, ale na koniec powiedziała, że wszystko drożne i mamy działać 😁 mam 3 pęcherzyki - 18mm na lewym i dwan na prawym (który do tej pory był całkowicie wyłączony!! 🥹) 16 i 15 mm, jestem dobrej myśli ❤️

@niecierpliwamatka trzymam mocno kciuki 🥹❤️

Ja dzisiaj po drożności - w sumie było spoko, nie bolało tak, jak się tego spodziewałam. Sporo mi tego lekarka wpuściła, ale na koniec powiedziała, że wszystko drożne i mamy działać 😁 mam 3 pęcherzyki - 18mm na lewym i dwan na prawym (który do tej pory był całkowicie wyłączony!! 🥹) 16 i 15 mm, jestem dobrej myśli ❤️
To już wiemy kto z przytupem zaczyna nowy rok 😎🧡

reklama
Do góry