reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Jak wyniki?- Mam! Co za prezent!!! Nie wiem czy to się napewno uda, ale to nasz cud świąteczny, pomimo przeciwności, diagnoz, opinii. Kropku trzymaj się mocno, rozwijaj! Dziewczyny dziękuję każdej za pozytywną energię, wsparcie!!! Mam nadzieję, że maleństwo zostanie na miejscu aż do końca 9msc. Każdej tego życzę, i naprawdę jestem wzruszona.
Cudownie, gratulacje!!! ❤️❤️❤️❤️

reklama
@niecierpliwamatka ale wspaniale!!! Tak się ucieszyłam !!! Hmm i zainteresowałas mnie tym kubeczkiem 🤔

@Kaalaa ja na pewno zostaje na styczeń :) możemy razem w styczniu się przenieść na mamuśki 😂 (trzeba myśleć życzeniowo hehe)
To @RóżowaAura wynalazła, ja poczytałam troszkę i stwierdziłam ryzyk fizyk. W pierwszym cyklu z kubeczkiem. Oczywscie żel, i leki, witaminy. Nie wiem co zadecydowało, ale polecam, raczej nie zaszkodził, a może to dzięki niemu kilka pływaczkow więcej przeżyło do godziny ,,w";)

@niecierpliwamatka gratulacje, piekny prezent na swieta ❤️ ja po wizycie, widac pecherzyk zoltkowy 🥹

Załączniki

• 20251223_175904.jpg
    20251223_175904.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 67
To tym pięknym akcentem proszę mi wpisać okres dziś. Osiągnęłam swój rekord. 8 dzień po zastrzyku. Czyli ..... 6-7 dni po owulacji. Jutro miał być 9 dzień, chciałam zacząć testowanie od wigilii, obkupiłam się w testy, jeszcze wczoraj mówiłam, że coś czuję w kościach że się udało.

To poczułam. Takie pier.dolnięcie z wysokiego wieżowca prosto na glebę.
A ten zastrzyk to jest żeby pęcherzyk pękł? I potem nie powinno być ok 14 dni? Może coś z progesteronem nie gra?

@niecierpliwamatka ale wspaniale!!! Tak się ucieszyłam !!! Hmm i zainteresowałas mnie tym kubeczkiem 🤔

@Kaalaa ja na pewno zostaje na styczeń :) możemy razem w styczniu się przenieść na mamuśki 😂 (trzeba myśleć życzeniowo hehe)
Ja muszę w styczniu wysikać 2 kreski, bo już mam tego wszystkiego serdecznie dość, więc zaklepuję sobie jedno miejsce

To tym pięknym akcentem proszę mi wpisać okres dziś. Osiągnęłam swój rekord. 8 dzień po zastrzyku. Czyli ..... 6-7 dni po owulacji. Jutro miał być 9 dzień, chciałam zacząć testowanie od wigilii, obkupiłam się w testy, jeszcze wczoraj mówiłam, że coś czuję w kościach że się udało.

To poczułam. Takie pier.dolnięcie z wysokiego wieżowca prosto na glebę.
Ja już Ci parę razy pisałam, że to nie jest normalne i już dawno powinnaś być pod opieką specjalisty, bo tylko marnujecie czas. Rozumiem, że miałaś nadzieję, bo ja też co miesiąc wierzę, że tym razem to już na pewno się uda, no ale jest jak jest :(

Ja już Ci parę razy pisałam, że to nie jest normalne i już dawno powinnaś być pod opieką specjalisty, bo tylko marnujecie czas. Rozumiem, że miałaś nadzieję, bo ja też co miesiąc wierzę, że tym razem to już na pewno się uda, no ale jest jak jest :(
Miałam ten sam problem że owulacja potwierdzona a okres przychodził 9-10dp owulacji. Zaczęłam badac progesteron I wyszło ze jest byle jaki .
Odkąd biorę dopochwowo,cykl wydłużony,progesteron ok.

reklama
Do góry