Dorka66
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
Nie wytrzymałam do 27.12, zrobiłam test rano i okazuje się, że dla mnie to będą najpiękniejsze święta w moim życiu![]()
Gratuluję, mega piękny prezent na święta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny.
Nie wytrzymałam do 27.12, zrobiłam test rano i okazuje się, że dla mnie to będą najpiękniejsze święta w moim życiu![]()
Ejjjj widać !!A u mnie apropo testów bez zmian od wczoraj. Tzn facellek próbował mnie zrobić w ciula ale jak go rozebrałam no to złudzenie zniknęło, widać pasek , ale biały - na zdjęciu tego nie widać. Dziś już 12dpo, Wiadomo, jak okres nie przyjdzie to i jutro zatestuje![]()
Cudownie gratulacjeCześć dziewczyny.
Dla mnie nawet na rozebranym widac… facelle nigdy nie dal mi takich falszywkow widocznych…A u mnie apropo testów bez zmian od wczoraj. Tzn facellek próbował mnie zrobić w ciula ale jak go rozebrałam no to złudzenie zniknęło, widać pasek , ale biały - na zdjęciu tego nie widać. Dziś już 12dpo, Wiadomo, jak okres nie przyjdzie to i jutro zatestuje![]()
Najpiękniejszy prezent everCześć dziewczyny.
CudneCudownie gratulacjetez wczoraj zrobilam takie zdjecie
![]()
Ejjjj widać !!
No ja to już wiadomo że im bardziej się przyglądam tym większy oczopląs i nie wiem co widzę a co mi się wydajeDla mnie nawet na rozebranym widac… facelle nigdy nie dal mi takich falszywkow widocznych…
Naprawdę magiczny ten grudzieńCześć dziewczyny.
Wow, ale piękna kreskaCześć dziewczyny.
CudownieCześć dziewczyny.