reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Dziewczyny zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia ❤️ oby najważniejsze marzenie się spełniło 🤞
Postaram się Was nadrobić w miarę możliwości. Przejrzałam pierwszą stronę iiiii..... @niecierpliwamatka gratulacje 🥳 😍 😘
3053.jpg

Dzień dobry ❤️ nikt dziś nie sikał?? U nas beznadziejne święta, wczoraj wieczorem dopiero wyszliśmy ze szpitala, teraz mamy jeszcze 3 dni kwarantanny więc zakaz spotkań rodzinnych 😭 ale no oby było już lepiej, Wszystkiego najpiękniejszego dla Was wszystkich kochane dziewczyny, spełnienia tych najskrytszych 🎄🎅❤️

@natkusia dzisiaj obie jesteśmy zapisane 😁 testowałas ? Ja nie, nie było jak i kiedy i w sumie bez spiny, czekam czy okres się pojawi. Dziś planowo powinien być, 30dc cyklu, ale mogę też mieć go na dniach. Zobaczymy. Ale jutro sobie zastestuje 😄

reklama
A co obstawiasz? Jakieś objawy? ❤️
Wiesz co, totalnie nic nie obstawiam, bo jak obstawiam, że mogło się udać to się zawsze zawodze 🤪 ale ja zawsze 3 dni przed okresem czuję już takie pobolewanie brzucha jak na okres, a teraz nic nie czuję jakby miał się okres zbliżać.
Objawów jako takich szczególnych nie mam. Ale w marcu i kwietniu przy biochemie też objawów wgl nie miałam, żadnego plamienia implantacyjnego. Ale w październiku czułam w kościach, że jestem w ciąży, bo czułam mocno implantację, miałam nawet to plamienie implantacyjne pierwszy raz w życiu, czułam przed planowanym okresem kłucia w jajnikach i mrowienie w podbrzuszu, dodatkowo mega śpiąca bylam, że potrafiłam z córką rozmawiać i przy rozmowie zasypiać na siedząco ( ale tłumaczyłam sobie to tym, że wstaje wcześnie do pracy, bo o 5 i temu tak zasypiam ). Teraz też śpiąca jestem ale właśnie przez pracę i wstawanie chyba 😂 no i przez przeziębienie..

Ostatnia edycja:
Do góry