reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Kurde brzuch mnie boli jak na okres razy 4. Pojutrze termin, oczywscie codziennie sikam i kreska się wybarwia mocniej ale i tak się bardzo boje...
To może też być dobry znak, ja pamiętam jak w pierwszej ciąży byłam pewna na 1000 % że idzie okres i to mocny bo tak mnie podbrzusze bolało na początku ❤️ luzik, pokazuj testy lepiej! Uciesz me oczy 🥹

Nie same będziecie grzać ławę ! Bo jestem też ja !
U nas też takie święta jak nie święta :( dwa lata temu zmarli po kolei moi najbliżsi, i teraz nie czuje wcale świąt bez nich ... Jeszcze wszyscy u nas chorzy i zabroniłam odwiedzin ,żeby nie daj Boże nikogo tym dziadostwem nie zarazić ...I siedzimy jak trutnie, ale najważniejsze ze razem ... smutno mi tez że ten miesiąc będę grzać ławę... Ani testów ani nic ... męża nie bedzie , ja sama ze wszystkim zostaje ... nie wiem czy w pracy ogarnę... nowe kierownicze stanowisko ... nowi ludzie ... nie wiem czy się odnajdę. Jakoś mi smutno ...

Nie same będziecie grzać ławę ! Bo jestem też ja !
U nas też takie święta jak nie święta :( dwa lata temu zmarli po kolei moi najbliżsi, i teraz nie czuje wcale świąt bez nich ... Jeszcze wszyscy u nas chorzy i zabroniłam odwiedzin ,żeby nie daj Boże nikogo tym dziadostwem nie zarazić ...I siedzimy jak trutnie, ale najważniejsze ze razem ... smutno mi tez że ten miesiąc będę grzać ławę... Ani testów ani nic ... męża nie bedzie , ja sama ze wszystkim zostaje ... nie wiem czy w pracy ogarnę... nowe kierownicze stanowisko ... nowi ludzie ... nie wiem czy się odnajdę. Jakoś mi smutno ...

Ławę będziesz grzała z najlepszymi! A co do pracy to oczywiście, że sobie poradzisz bo jakby były wątpliwości to by nie było awansu 😎

Jak się miewasz? 🥹 wiadomo kiedy u Was kolejny transfer?
Wyniki histero już masz? 😊
A jakoś leci. U mnie grudzień w pracy bardzo ciężki. Aktualnie jestem na estrofemie, 29go kontrola na której mieliśmy wyznaczyć datę transferu ale nadal nie ma wyników histero. Pewnie wszystko przepadnie😿

A jakoś leci. U mnie grudzień w pracy bardzo ciężki. Aktualnie jestem na estrofemie, 29go kontrola na której mieliśmy wyznaczyć datę transferu ale nadal nie ma wyników histero. Pewnie wszystko przepadnie😿

W jakiej dawce przyjmujesz estrofem? Zauważyłaś jakieś efekty uboczne?

Miałaś tylko histero czy też biopsję endometrium?

reklama
Do góry