reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Mój mąż chciał dzisiaj pizzę, córka kfc 😅 spojrzałam na nich z politowaniem i powiedziałam, że lodówka pełna jedzenia a oni wyskakują z zachciankami 😜
Teściowa oczywiście co rok mówi, że "na przyszły rok już tyle nie narobi" a kończy się jak zwykle. Jestem jej bardzo wdzięczna bo zawsze dzieli po równo i my też dostajemy solidną wałówkę no ale przejeść to wszystko... 😐🤣

reklama
Mój mąż chciał dzisiaj pizzę, córka kfc 😅 spojrzałam na nich z politowaniem i powiedziałam, że lodówka pełna jedzenia a oni wyskakują z zachciankami 😜
Teściowa oczywiście co rok mówi, że "na przyszły rok już tyle nie narobi" a kończy się jak zwykle. Jestem jej bardzo wdzięczna bo zawsze dzieli po równo i my też dostajemy solidną wałówkę no ale przejeść to wszystko... 😐🤣
Ja robiłam tyle co wiem, że przejemy a i tak moja Mama nam dzisiaj naciskała jeszcze. I ogólnie ma to samo co Twoja teściowa "ostatni raz tyle jedzenia robię" a ja Wielkanoc już to samo jest 🙈

Moja mam pracuje na stacji benzynowej, od rana pełno ludzi po hot dogi i zapiekanki...
Jakoś dużo nie zrobiliśmy, 2 dorosłych, 1 dziecko to też dużo nie trzeba. Tyle, że nie trzeba gotować przez 2-3.

Ale jeszcze jutro dopcham rybka, malo zjadlam ryby w te swieta, jutro jeszcze wpadamy do rodzicow, wiec opcham sie na maksa i laba :D jednak stwierdzam, ze dobrze miec psa, bo motywuje do spaceru jak bardzo sie nie chce :D tylko mroz taki, ze masakra…

Jestem tak najedzona! Ale nie przeszkodzilo mi to dopchac serniczkiem na wieczor 😂 nie staje na wadze do sylwestra, to nie ma sensu 😂

Serniczek ❤️ co jak co ale ja serniczka też zawsze wcisnę 🤣
Też planuję się zważyć 1 stycznia dopiero, nie ma co się denerwować wcześniej 😅

Ale jeszcze jutro dopcham rybka, malo zjadlam ryby w te swieta, jutro jeszcze wpadamy do rodzicow, wiec opcham sie na maksa i laba :D jednak stwierdzam, ze dobrze miec psa, bo motywuje do spaceru jak bardzo sie nie chce :D tylko mroz taki, ze masakra…

U nas -8 😁 ale ja się z domu dzisiaj nie ruszałam bo z moim katarem lepiej nie ryzykować 😅

Dziecię mi się tak obraziło wczoraj że opłatkiem nie chciała się połamać - bo nie jedziemy do jej uchochanych kuzynów. Mąż też biadolił że by pojechał więc powiedziałam dobra, to Wy będziecie się męczyć z choróbskiem. Jak macie siłę to ok. I przyjechaliśmy. Bo w sumie nie byłam przygotowana na posiadowe w domu i trochę pusto w lodówce 😅 a na miejscu się okazuje że każdy z gilem i kaszlem 🙃 czuje l4 z młoda

Zamówiłam fotel rozkładany elektrycznie, do karmienia do pokoju młodego... Jestem ciekawa jak się będzie sprawował...
Jeszcze mąż mnie gania, bo naklejki mieliśmy na ścianę naklejać. On w gorącej wodzie kąpany, a jeszcze nie do końca swoje manelki wyniosłam z pokoju, nie wyrabiam tam ze sprzątaniem. 🥲 Teraz w weekend może wyniosę swój stary fotel biurowy, bo biurko już rozmontowałam... Jakoś nie wyobrażam sobie robót ściennych obijając się o swoje stare meble.

reklama
Ja to jestem ciekawa ile kg jutro będzie mniej na wadze 🤣 o ile dam radę wstać i pójść do wagi.
Ostatnio jak miałam takie rewelacje to dobilam do -4 🙈
Dobrze, że jesteśmy u dziadków to ja tylko leżę, a oni ogarnęli Bombelka aż do spania.

Do góry