Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sikałaś?!@Hermeneg cieszę się, że wróciłaś do nas![]()
Ja też zerwałam z forum a i tak wróciłamTeż się cieszę
Dobrze mieć do kogo pyszczek otworzyć![]()
Ja zawsze miałam numer 1326 to od zawsze moja ulubiona i szczęśliwa liczba26.03 mam urodziny, większość życia miałam w dzienniku w szkole nr 26. I wiele razy miałam z tą liczba szczęście
![]()
Oo ja zostawiłam w tym roku. Bo tak to nie zostawiałam ale w tym roku stwierdziłam a może to przyniesie szczęścieJa też zerwałam z forum a i tak wróciłam
Może niekoniecznie dużo się udzielam ale miło jest mieć otoczenie,które Cię rozumie, zrozumie,ojojka albo strzeli laczka,gdy trzeba i nie roztrząsa niektórych tematów
P.S. a kocyki dziecięce pod choinką zostawiłyście?
Ja ogólnie nie wierzę w takie rzeczy jak amulety, woda księżycowa itd. Ale w tym roku kocyk położyłam pod choinkę
U nas grypsko - tylko ja i tata jeszcze jesteśmy na chodzie. Nigdzie nie jechaliśmy na żadne gościny, siostra w wigilię z rodziną przyjechała - chyba tego mi było trzeba ,żeby trochę odpocząć od ludzi z rodziny
No ja też pierwszy raz zostawiłam a w sylwestra testuję (29dc ,dzień okresu+-1 dzień).Oo ja zostawiłam w tym roku. Bo tak to nie zostawiałam ale w tym roku stwierdziłam a może to przyniesie szczęście![]()
Ja jestem z 13, w szkole miałam nr 6 a 26 ur się moja córka - też lubię te liczbęJa zawsze miałam numer 13a urodzona jestem 7. Mimo to 26 zawsze mi się dobrze kojarzy.
Kurde nieSikałaś?!![]()
Uuuuu czekamy na wieściKurde nieznów zapomniałam
ale będę popołudniu sikać jak wrócimy od mojej rodzinki, to u teściów zrobię test
Bo jutro rano znów nie zrobię, bo o 5 wstaje do pracy
Plus jest taki, że nie czuje się na okres, powinien być wczoraj![]()