Olka1987
Fanka BB :)
Haha to w sumie tez, póki mogęPomyślałam o innej małpce jak przeczytałam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha to w sumie tez, póki mogęPomyślałam o innej małpce jak przeczytałam![]()
Jak małpa nie przyjdzie to może jutroJa wszedzie widze cien.. ale ten pink to mocno pojechal! I kurde badz tu madry i testuj.. chociaz dla pewnosci siknelabym jeszcze dzisiaj![]()
A co to za kubeczek, jakie on ma zadanie ? Bo widziałam, że o nim pisałyście, ale nie doczytalam co to.Teraz jeszcze ten kubeczek domówilam![]()
hahhah brzmi to absurdalnie wiem!Poddaje link https://allegro.pl/oferta/ferti-lil...iKCqNXxZaRdyQ6gfJKfUIl6nr8MKQuvhoC2g8QAvD_BwE
Jak małpa nie przyjdzie to może jutroale czuję w kościach więc dupa blada
Dziewczyny o jakim kubeczku Wy piszecie? @niecierpliwamatka
zapodajcie linka![]()
Ja tez! I mysle sobie „no tak, teraz jeszcze strzelic malpke mozna, ale jaki luksus, ze jej donosza i nie musi wstawac”Pomyślałam o innej małpce jak przeczytałam![]()
No wlasnie na zasadzie menstruacyjnego trzyma wszystko w środkuA co to za kubeczek, jakie on ma zadanie ? Bo widziałam, że o nim pisałyście, ale nie doczytalam co to.
Ja tez nie wiem czy to ogarnę ale Ch.j tamA z tym kubeczkime to bym chyba wysysala cala macice przez szyjke jakbym wyciagala z srodka… ja zielona jestem w takie rzeczy… to jak kubeczek menstruacyjny
Jak małpa nie przyjdzie to może jutroale czuję w kościach więc dupa blada
Dziewczyny o jakim kubeczku Wy piszecie? @niecierpliwamatka
zapodajcie linka![]()
ja się właśnie zastanawiam, czy kubeczek menstruacyjny by spełnił swoje zadanieA z tym kubeczkime to bym chyba wysysala cala macice przez szyjke jakbym wyciagala z srodka… ja zielona jestem w takie rzeczy… to jak kubeczek menstruacyjny
bardzo mi przykro z powodu Waszej chorobyNo ja musiałam odwołać wizytę ze względu na te choroby, więc teraz nie wiem, na jakim etapie jestem, no i nie dostałam zastrzyku, więc raczej cykl zmarnowany :/ Będziesz jeszcze sobie robić podgląd?
No ten co miałam to dzisiaj robił dzieciom za kocyk na "pikniku" pod choinkąEeeej no jak, nikt nie powiedziap tego wczesniej!czy w szafie skitrane sie liczy? Kolo ozdob swiatecznych, ktorych nie uzylam?
My od poczatku bierzemy razem koenzym, omege, kwas foliowy i wit d, tak tu podpatrzylamjeszcze nic nie dalo, ale wierze, ze w koncu da
![]()