reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
A co to za kubeczek, jakie on ma zadanie ? Bo widziałam, że o nim pisałyście, ale nie doczytalam co to.
No wlasnie na zasadzie menstruacyjnego trzyma wszystko w środku 😅

A z tym kubeczkime to bym chyba wysysala cala macice przez szyjke jakbym wyciagala z srodka… ja zielona jestem w takie rzeczy… to jak kubeczek menstruacyjny
Ja tez nie wiem czy to ogarnę ale Ch.j tam 😂 spróbuję 😂😂😂

A z tym kubeczkime to bym chyba wysysala cala macice przez szyjke jakbym wyciagala z srodka… ja zielona jestem w takie rzeczy… to jak kubeczek menstruacyjny
ja się właśnie zastanawiam, czy kubeczek menstruacyjny by spełnił swoje zadanie 😁 wprawdzie z tego co widzę ten Ferti Lily (bo chyba o nim piszę @niecierpliwamatka) jest „płytszy” od klasycznego, ale może ten też zda egzamin - będę sprawdzać w najbliższych dniach! 🫡
No ja musiałam odwołać wizytę ze względu na te choroby, więc teraz nie wiem, na jakim etapie jestem, no i nie dostałam zastrzyku, więc raczej cykl zmarnowany :/ Będziesz jeszcze sobie robić podgląd?
bardzo mi przykro z powodu Waszej choroby 😢 może akurat niewiedza zakiełkuje w ten pozytywny sposób! 😁 w poniedziałek jestem w pracy - jeśli nie wyłapie dalej Piku to pewnie podejrzę co tam słychać 😊

reklama
Eeeej no jak, nikt nie powiedziap tego wczesniej! :D czy w szafie skitrane sie liczy? Kolo ozdob swiatecznych, ktorych nie uzylam? :D

My od poczatku bierzemy razem koenzym, omege, kwas foliowy i wit d, tak tu podpatrzylam :D jeszcze nic nie dalo, ale wierze, ze w koncu da 😂
No ten co miałam to dzisiaj robił dzieciom za kocyk na "pikniku" pod choinką 😄 także nie wiem czy też się zalicza 😂😂🤪

Do góry