reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Ta kreska ,,słaba" to ten test który Wam wkleiłem 23.12 o 3w nocy, a ta druga to z dziś z 23, bez ,,niesikania". Może nie jest jeszcze bardzo mocna ale wyraźnie nabiera mocy zwłaszcza, że wypiłam dziś sok, wodę, kompot i sikalam 10razy. Ale pomyślałam, że Wam wrzucę, co będę sama liczyła ile razy intensywność koloru się zmieniała, a tak serio to idę spać, mam nadzieję, że jutro pojawi się jakiś nowy teścik do oceny. !!! Sikajcie dziewczyny;)

Załączniki

• IMG_20251226_230919055_HDR.jpg
    IMG_20251226_230919055_HDR.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 94
reklama
Ta kreska ,,słaba" to ten test który Wam wkleiłem 23.12 o 3w nocy, a ta druga to z dziś z 23, bez ,,niesikania". Może nie jest jeszcze bardzo mocna ale wyraźnie nabiera mocy zwłaszcza, że wypiłam dziś sok, wodę, kompot i sikalam 10razy. Ale pomyślałam, że Wam wrzucę, co będę sama liczyła ile razy intensywność koloru się zmieniała, a tak serio to idę spać, mam nadzieję, że jutro pojawi się jakiś nowy teścik do oceny. !!! Sikajcie dziewczyny;)
Dajesz nadzieję kobieto, daaajesz 🥹❤️

Cześć prawie po świątecznie 🙂
Ja melduję, że u mnie wczoraj biel, to znacz pink prawie mnie w ch*ja zrobił ale później zrobiłam dwa inne i biało 🤣
Od wczoraj mnie ciągnie i pobolewa na miesiączke i pojawiło się dużo beżowego śluzu więc czekam na małpę. Dzisiaj 14dpo
O kurcze, ten pink to konkretna kreska 😯 nie jedna osoba to już by się nabrała na takie coś. Ja na pewno bym już myślała, że się udało...

Cudnie się to prezentuje 🥹😍

Edit: okres już jest, @marietta2112 można mi wpisać
Wpisane.
Czekamy na testy dziewczyny @Patii26
@natkusia
@RóżowaAura
A no i @Zestresowana13 nie uwierzę, że będziesz czekac do jutra 😉
Edit: doczytałam o bieli u @Patii26 😒
Ja przez te zawirowania chorobowe babci nawet nie dokończyłam owulaków robic i nie wiem kiedy I czy w ogóle bylo owu u mnie, także tego 31 to chyba bez sensu sikać...widzenia byly 21, 23 i 24 ale którego wypadło owu, to ciężko stwierdzić. Śluz i bóle największe były 23-24.12.

Wpisane.
@natkusia
@RóżowaAura
Ja przez te zawirowania chorobowe babci nawet nie dokończyłam owulaków robic i nie wiem kiedy I czy w ogóle bylo owu u mnie, także tego 31 to chyba bez sensu sikać...widzenia byly 21, 23 i 24 ale którego wypadło owu, to ciężko stwierdzić. Śluz i bóle największe były 23-24.12.
Co bez sensu? Było zbliżenie w okolicy, jest nadzieja. Ja tam trzymać kciuki będę!!!

Wpisane.
@natkusia
@RóżowaAura
U mnie dziś dopiero 9 dpo, owu się o dzień przesunęła więc jeszcze nie testuje, boję się zbyt dużej szansy na niejednoznaczny wynik 🤐 jutro rano pierwszy test ale aż mi niedobrze na myśl o bieli którą zobaczę 🤣

reklama
Hej! Można dołączyć?
Podczytuje was od kilku dni. Krótko o mnie - staramy się o drugie dziecko, w domu syn 2 lata i 4 miesiące. Do tej pory starania: pierwsza ciąża - pół roku starań, zakończona poronieniem zatrzymanym. Nie robiłam wielu badań, stwierdziłam, że wkrecanie się w ten temat robi mi źle na głowęi będę robić pojedynczo badania aż nam się uda. Więc wyszła mutacja mtfhr i chyba genu pai, ale obydwie w heterozygocie. U męża zle badania nasienia. Odczekaliśmy 3 miesiące, zaczęliśmy stosować suple i dietę proplodnosciowa i w drugim cyklu się udało. W ciąży byłam tylko na suplementach i dodatkowym kwasie foliowym metylowanym. Co najlepsze w wigilię robiłam test, a dokładnie na święta był zaplanowany termin porodu pierwszej ciąży poronionej, więc miałam tragiczny nastrój przed, cały czas płakałam, a tu niespodzianka i dwie kreski.
Teraz zaczęliśmy starać się od września, także 4 cykle bez efektu. Niestety z racji że nasze dziecko żłobkowe to cały czas chorujemy na zmianę, więc też myślę, że może mieć to duży wpływ na brak ciazy. Zaczęłam od kilku dni dietę plodnosciowa i zobaczymy czy zaskoczy. Obecnie jestem 2 dni po owulacji (chyba, nie monitoruje, cykle regularne). A okres wypada na 8 stycznia także dopisze się na nowy wątek testowania, ale teraz chciałam się już przedstawić ;)

Do góry