reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Obejrzałam Emily w Paryżu, zmęczył mnie ten sezon 😅 Coraz więcej dziwnych zwrotów akcji i jeszcze to zakończenie 🙄

Zasiadłam z torcikiem, na szczęście on mnie nie zawiódł 😅❤️
Zobacz załącznik 1732127
Ja też jestem w trakcie oglądania nowego sezonu i faktycznie męczący ten sezon.. Tak jak pierwszy sezon był genialny, drugi też całkiem fajny, tak te kolejne już mnie, a ten sezon to już wgl...

reklama
Mniam!

A skoro jesteśmy przy temacie jedzeniowym, co szykujecie na Sylwestra do jedzonka? Szukam inspiracji 🥹😅
My stwierdziliśmy że tak się obżarliśmy w święta, że mamy dość 🙈 i nie wiem czy będziemy coś robić, mój mąż mówi żebyśmy normalnie poszli spać jak codzień i olać imprezowanie i żarcie 😅 rozważam te opcje 😝

Wiecie co, ciągle mnie boli mnie brzuch i mam wzdęcia. Ogólnie to jakiś dramat, mąż rano powiedział, że oszaleje ze mną bo ciągle siedzę przestraszona( wydaje mi się, że po mnie nie widać) i zabrał mnie na badania. Na wynik czekaliśmy ponad godzinę, prawie dwie... i wydaja go tylko i wyłącznie do rąk własnych (o cenie nie wspomnę) To jakiś dramat!!! Ale wynik to rekompensuje. Dziś 219, a progesteron 36.27;) zrobię jeszcze raz betę w poniedziałek i czekam na wizytę u lekarza ok. połowy stycznia, chce usłyszeć serduszko;)
Cudownie 😍

No widzisz, wspaniały chłop dał Wam spokojniejszą głowę chociaż na chwilę ❤️ ja znów klasycznie zaczynam wątpić przed jutrzejszym sikaniem, nic nie czuje, nic mnie nie boli, nic mnie nie ciągnie, objawów brak więc napewno znów się nie udało...
A mój chłop właśnie poszedł do Rossmana po dwa testy ciążowe, bo chce jutro jeszcze sprawdzić 🙈🤭 bo póki co nie czuje się totalnie na okres, więc jak w nocy nie dostanę to jutro rano zrobię sobie test 😜 i tak wiem, że nic z tego, ale jednak muszę zrobić 😅

Ostatnia edycja:
U nas mąż dostał pod choinkę piec do pizzy i planuje go wypróbować porządnie w sylwestra 😍 ja idę do pracy na 9h więc wrócę na gotowe 🤷‍♀️

Ja idę na 12h do pracy, wrócę o 19 też na gotowe 😁 ale wspólnymi siłami ogarną wszystko

Ja mam wolnego Sylwestra, wracam do pracy 3 stycznia 😁
Ale moja Siostra pracuje do 22 🙄

My stwierdziliśmy że tak się obżarliśmy w święta, że mamy dość 🙈 i nie wiem czy będziemy coś robić, mój mąż mówi żebyśmy normalnie poszli spać jak codzień i olać imprezowanie i żarcie 😅 rozważam te opcje 😝

Właśnie jeszcze dojadłam makowca, eh 🤣🥹
Też nie jesteśmy imprezowicz, nigdy nie byliśmy 😅
Zaprosił nas kumpel męża na imprezę ale albo wyslę go samego żeby poszedł albo zostaniemy w domu, jeszcze zobaczymy 😁

My właśnie dziś gadaliśmy o tym że chyba zaczniemy już od poniedziałku nie będziemy czekać na 1szego 🤣

Super, że macie tyle samozaparcia. Ja się nie łudzę 😅
Za to od stycznia stratuje na pełnej ze wszystkim, nawet kolagen kupiłam w końcu 🤣🤣

reklama
Do góry