Lady Strejser
Fanka BB :)
Jak się czujesz?Trzymam kciuki za wszystkie którym nie udało się w tym miesiącubędę podglądać o wypatrywać buteleczek styczniowych
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się czujesz?Trzymam kciuki za wszystkie którym nie udało się w tym miesiącubędę podglądać o wypatrywać buteleczek styczniowych
![]()
Rozdarta chyba będzie idealnym określeniem z jednej strony szczęśliwa że się udało a z drugiej pełna obaw że historia z cp się powtórzy. Czekam niecierpliwie na przyszły tydzień aby dowiedzieć się na czym stojęJak się czujesz?![]()
Będzie wszystko dobrzeRozdarta chyba będzie idealnym określeniem z jednej strony szczęśliwa że się udało a z drugiej pełna obaw że historia z cp się powtórzy. Czekam niecierpliwie na przyszły tydzień aby dowiedzieć się na czym stoję![]()
Uwaga uwaga
Zapraszam staraczki na nowy wątek
oby był dla nas wszystkich szczęśliwy
Mz pod koniec roku? Toz to niemozliwe do wykonaniaU mnie działa najlepiej po prostu mż ale pod koniec roku mi z tym nie po drodze![]()
Ja testuje w okolicach polowyTo czekasz do 20.01... jeśli będzie dobrze to wtedy założę wątek.![]()
Oesu jak przelejesz ta energie to po 2h bedziesz miala fajrantPewnie szybko mi minie ale póki mam tą energię to korzystam, na pewno przyda mi się dzisiaj i jutro w pracy![]()
Oesu jak przelejesz ta energie to po 2h bedziesz miala fajrant![]()