reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Wieczorem mam znow 0.14 jak mnie te testy wkurzaja :D ja tu myslalam, ze rosnie z kopa, a tu dupa :D
Jeśli to Cię pocieszy to popatrz jak to u mnie wygląda na przestrzeni miesięcy - to całkowicie normalne, że się zwiększa i zmniejsza na różnych etapach ❤️

Załączniki

• IMG_9324.png
    IMG_9324.png
    394,8 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_9325.jpeg
    IMG_9325.jpeg
    451,5 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_9326.png
    IMG_9326.png
    352,5 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Dziewczęta... Czas z Wami tutaj był naprawdę ciekawym doswiadczeniem. Dużo się nauczyłam i o anatomia, biologia, medycynie jak i o empatii, wsparciu. Przeżywałam z Wami wzloty i upadki. Wiele dziewczyn stąd odeszło na mamuśki, im zazdrościłam skrycie, czesc musiało odpocząć ale każdą decyzję zawsze akceptowałam, wiele do nas doszło i im kibicuje nadal.
Spędziłam tu chwilę gdy było mi smutno i źle, gdy traciłam wiarę i nadzieję ale zawsze mogłam się wygadać i dostałam wsparcie albo laczka. ;O Odchodzę z łamiącym się sercem i przysięgam, że będę Was co jakiś czas mimo wszystko podglądać ale przez parenascie miesięcy wolę nie wracać jako starczaka. Piszę to mając łzy w oczach bo płakałam tu z Wami, śmiałam się i zloscilam na niesprawiedliwość. Ale czas się powoli pożegnać. Dziękuję Wam z całego serca. Ciężarówki trzymajcie się ciepło, a reszta... zachodzić szybko i uciekać stąd!!! Pięknych przyrostów, zdrowych maluchów, spełnienia marzeń, cudownych małżonków, wyrozumiałych teściowych, zdrowych starszych pociech, pięknych karier i dużo szczęścia w każdej dziedzinie życia:* całuje każda z osobna i tule Was wszytskie razem!
Wzruszyłam się 🥹 wszystkiego dobrego!! 💕

Dziewczęta... Czas z Wami tutaj był naprawdę ciekawym doswiadczeniem. Dużo się nauczyłam i o anatomia, biologia, medycynie jak i o empatii, wsparciu. Przeżywałam z Wami wzloty i upadki. Wiele dziewczyn stąd odeszło na mamuśki, im zazdrościłam skrycie, czesc musiało odpocząć ale każdą decyzję zawsze akceptowałam, wiele do nas doszło i im kibicuje nadal.
Spędziłam tu chwilę gdy było mi smutno i źle, gdy traciłam wiarę i nadzieję ale zawsze mogłam się wygadać i dostałam wsparcie albo laczka. ;O Odchodzę z łamiącym się sercem i przysięgam, że będę Was co jakiś czas mimo wszystko podglądać ale przez parenascie miesięcy wolę nie wracać jako starczaka. Piszę to mając łzy w oczach bo płakałam tu z Wami, śmiałam się i zloscilam na niesprawiedliwość. Ale czas się powoli pożegnać. Dziękuję Wam z całego serca. Ciężarówki trzymajcie się ciepło, a reszta... zachodzić szybko i uciekać stąd!!! Pięknych przyrostów, zdrowych maluchów, spełnienia marzeń, cudownych małżonków, wyrozumiałych teściowych, zdrowych starszych pociech, pięknych karier i dużo szczęścia w każdej dziedzinie życia:* całuje każda z osobna i tule Was wszytskie razem!
Matka ale weź czasem daj znać co i Ciebie 🥹

Dziewczęta... Czas z Wami tutaj był naprawdę ciekawym doswiadczeniem. Dużo się nauczyłam i o anatomii, biologii, medycynie jak i o empatii, wsparciu. Przeżywałam z Wami wzloty i upadki. Wiele dziewczyn stąd odeszło na mamuśki - im zazdrościłam skrycie,
część musiało odpocząć ale każdą decyzję zawsze akceptowałam,
wiele do nas doszło i im kibicuje nadal.
Spędziłam tu chwilę gdy było mi smutno i źle, gdy traciłam wiarę i nadzieję, ale zawsze mogłam się wygadać i dostałam wsparcie albo laczka. ;O Odchodzę z łamiącym się sercem i przysięgam, że będę Was co jakiś czas mimo wszystko podglądać ale przez paręnaście miesięcy wolę nie wracać jako starczaka (wybaczcie).
Piszę to mając łzy w oczach bo płakałam tu z Wami, śmiałam się i złoscilam na niesprawiedliwość. Ale czas się powoli pożegnać. Dziękuję Wam z całego serca.
Ciężarówki trzymajcie się ciepło, a reszta... zachodzić szybko i uciekać stąd!!!

Pięknych przyrostów, zdrowych maluchów, spełnienia marzeń, cudownych małżonków, wyrozumiałych teściowych, zdrowych starszych pociech, pięknych karier i dużo szczęścia w każdej dziedzinie życia:* całuje każda z osobna i tule Was wszytskie razem!
P.s wrześniowki otwarte, zapraszam do zapisów.
Piękne słowa, dziękuję :) spokojnych 9 mc i tez was tam na wrześniowych mamuskach będę podglądać :)

Dla tych które nie zdążyły z kocykiem pod choinką, właśnie widziałam TikToka żeby w Sylwestra zawiesić na choince smoczek.
Fajnie tylko, że nie mam smoczka 🤣
Ale jakby któraś z Was miała i wierzy w moc intencji to daję cynk ❤️
Kurde chyba jakiś mam po młodej - jak kocyk za mało mocy na to titola powieszę 😂 o ile okresu nie dostanę 🤪
Tak spbie porównywałam moje ostatnie ciąże (2 cp) to w jednej w 26dc już wiedziałam ,że jestem w ciąży,w drugiej w 28dc miałam duszka. W ciąży z 21r (mam córkę z maja 22r) w 31 dc miałam pozytywny test clear blue ten z ekranem,dzień po dacie okresu.
Jutro 28 dc i obiecałam sobie ,że sikam dopiero w sylwka i jak dalej nie będzie ani okresu ani duszka to dopiero w piątek sikne w 31dc. Na szczęście nie mam za dużo testów ciążowych bo bym pewnie wieczorami też robiła 😂 a tak to mam jakiś płytkowy 10mq, pinka strumieniowego i dwa płytkowe link 20mq. Także czekam co mi przyniesie los 😂

P.s. Smoczki można kupić w aptece albo w Rossmanie,w Pepco w action ;) pojedyncze sztuki za kilka/kilkanaście zł :)

Założyłam wrześniowki więc te które mogą się zapiszą a te które chcą niech podglądają;)
Trzymaj się:)
Pamiętam jak kilka kresek temu (jak to brzmi 🤪) totalnie dałaś poznać ,że Twój nick zobowiązuje 🥰😂
Trzymaj się zdrowo, ciepło - pozdrów męża - dzielny facet z niego ;)
I rośnij zdrowo 🥰✨🩷🩵
Wszystkiego najpiękniejszego Myszko 🫂✊🏼✨❤️

Dla tych które nie zdążyły z kocykiem pod choinką, właśnie widziałam TikToka żeby w Sylwestra zawiesić na choince smoczek.
Fajnie tylko, że nie mam smoczka 🤣
Ale jakby któraś z Was miała i wierzy w moc intencji to daję cynk ❤️
Ten smoczek to afirmacja na starania? Nie jestem w temacie 🤔 W domu mam ok 50 smoczków, zawiesze je wszystkie jak to ma pomóc 🤣🤣🤣

reklama
Do góry