Lady Strejser
Fanka BB :)
No bardziej miałam na myśli,że okres przyjdzie znacznie później niż zwykleA Ty sie upieralas, ze nie ma sensu testowac![]()
Jutro sikne na pinka ale się nie spodziewam jakiś duszków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No bardziej miałam na myśli,że okres przyjdzie znacznie później niż zwykleA Ty sie upieralas, ze nie ma sensu testowac![]()
Wiem, ze przyjdzue pozniej, ale jednoczesnie nadal ten cykl w grze!No bardziej miałam na myśli,że okres przyjdzie znacznie później niż zwykle
Jutro sikne na pinka ale się nie spodziewam jakiś duszków![]()
Pięknej i spokojnej ciążyI ja się póki co żegnam, chociaż trochę się obawiam czy zaraz nie wrócętrzymam za Was wszystkie kciukasy, żebyście w styczniu nowego roku zobaczyły upragnione 2 kreseczki
![]()
![]()
No jeszcze się nie skończyłWiem, ze przyjdzue pozniej, ale jednoczesnie nadal ten cykl w grze!
Zrobilam sobie screena jaki selen i cynk kupic w razie w
To teraz czekamyJa właśnie jestem po USG, jednak ten mój prawy jajnik nie jest wydolny, nie pękł żaden z pęcherzyków na nimza to z lewej strony owulacja była książkowa, piękne ciałko żółte, mnóstwo płynu w zatoce Douglasa
![]()
Zrobilam sobie screena jaki selen i cynk kupic w razie wa kolagen polecam- bardzo go sobie chwalilam, nadal ma ten chamski posmak jak wszystkie, ale nieco bardziej znosny
![]()