reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Ja klasycznie widze cien…
Na oby dwóch jest cień.
Pojde po pinka chodz watpie na bank testowa i jestem 11dp to marne szanse i brzuch mnie boli jak na okres

Załączniki

• 17671728605487848063785084021256.jpg
    17671728605487848063785084021256.jpg
    693,7 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Na oby dwóch jest cień.
Pojde po pinka chodz watpie na bank testowa i jestem 11dp to marne szanse i brzuch mnie boli jak na okres
No wlasnie na obu jest.. ja nie jestem pewna koloru, ale na czysto szara tez mi to nie wyglada.. jak masz mozliwosc, powtorz, to ze 11 dpo nic nie znaczy, ze jest dopiero cien, a bol brzucha to no :D standard przed okresem, standard w ciazy :D

Na oby dwóch jest cień.
Ja nawet na miniaturze widzę jakiś cień 🧐
Na moim pinku po czasie oczywiście chujocień mały jest ale też z tego nic nie będzie póki co.
Może coś się kręci? Ja miałam ostatnio pozytywny 13 dni po owu +-

Czuję się tak okresowo - także jak do piątku okresu nie będzie to w sobotę albo w piątek rano sikne ale mam tylko płytkowe pinki 20 🫣 nie kupuje więcej bo nie widzę sensu póki co 🤷🏼‍♀️

A z takich miłych wieści na koniec roku to mamy już adres naszego domu,który jest w trakcie budowy:) w dwa dni urząd to ogarnął:)

Ja nawet na miniaturze widzę jakiś cień 🧐
Na moim pinku po czasie oczywiście chujocień mały jest ale też z tego nic nie będzie póki co.
Może coś się kręci? Ja miałam ostatnio pozytywny 13 dni po owu +-

Czuję się tak okresowo - także jak do piątku okresu nie będzie to w sobotę albo w piątek rano sikne ale mam tylko płytkowe pinki 20 🫣 nie kupuje więcej bo nie widzę sensu póki co 🤷🏼‍♀️

A z takich miłych wieści na koniec roku to mamy już adres naszego domu,który jest w trakcie budowy:) w dwa dni urząd to ogarnął:)
Ja sie tez czuje okresowo .
W piątek bede znać datę drożnośći .moj lekarz sie pyta czy chce w znieczuleniu (oczywiście że tak w znieczuleniu)
Wole to przespać niż później miec kiepskie wspomnienia.

Kaszuby są piękne odkąd moja mama nie żyje ,nie jeździmy tam .

reklama
Ja sie tez czuje okresowo .
W piątek bede znać datę drożnośći .moj lekarz sie pyta czy chce w znieczuleniu (oczywiście że tak w znieczuleniu)
Wole to przespać niż później miec kiepskie wspomnienia.

Kaszuby są piękne odkąd moja mama nie żyje ,nie jeździmy tam .
Dzisiaj śnieg u nas napierdziela aż miło go widzieć po tych szarościach :)

No ja od śmierci mamy i po moich cp to też się nie jaram większością rzeczy...

Ogólnie mam tego roku serdecznie dosyć... Więcej mi zabrał niż dał ale też nie mogę totalnie narzekać bo nie tylko ja kogoś/coś straciłam 🙄😔

Także nowy rok nadchodź i bądź dla Nas wszystkich łaskawy 🤌🏼✨

Do góry